Eşini neden dövdüğünü hatırlamadı

Ayrıldığı eski eşiyle alkol aldı, Aldığı alkol nedeniyle neden tartıştığını bile hatırlamayan eski koca bir yumrukta eski karısının gözünü morarttı. Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dürbinar mahallesinde önceki gün saat 22.30 da meydana gelen olayda boşandığı e

Eşini neden dövdüğünü hatırlamadı

Ayrıldığı eski eşiyle alkol aldı, Aldığı alkol nedeniyle neden tartıştığını bile hatırlamayan eski koca bir yumrukta eski karısının gözünü morarttı.

 Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dürbinar mahallesinde önceki gün saat 22.30 da meydana gelen olayda boşandığı eşi Kırgızistan uyruklu eski eşi F.Ş ile İlçede bir Restoran’ ta alkol alkol almaya başlayan D.Ş isimli kişi alkolün etkisiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine eski eşi Kırgızistan uyrukla D.Ş’yi tekme tokat dövmeye başladı. Aldığı yumruk darbeleriyle yere yığılan F.Ş restoran çalışanları tarafından Akcaabat haçkalı Baba devlat Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Genç kadının alınan doktor raporunda ‘Sağ ğöz altında ekimoz ve alkollü’ olduğu raporu alarak Akcaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek eski eşi D.Ş’den şikayetçi oldu. Eski eşinin şikayeti üzerine göz altına alınarak Polis merkezine getirilerek ifadesi alınan D.Ş,’ Hatırlamadığım bir sebepten dolayı eski eşimle tartıştık. Tartışma esnasında boğazına sarıldım. Bırakmayınca da bir yumruk attım’ dedi. Savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel