Erdoğan Bayraktar şut çalıştı

Trabzon AK Parti milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Çukurçayır beldesinde seçmenleri ile kahvaltıda buluştu.Kahvaltıda partililerle sohbet eden Bayraktar, yaklaşan 12 Haziran seçimlerine değinerek “Türkiye ve dünyada çok olumlu bir

Erdoğan Bayraktar şut çalıştı

Trabzon AK Parti milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Çukurçayır beldesinde seçmenleri ile kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıda partililerle sohbet eden Bayraktar, yaklaşan 12 Haziran seçimlerine değinerek “Türkiye ve dünyada çok olumlu bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Türkiye gelişiyor, Türkiye kalkınıyor. Bu gelişimin devamı için sizlerine desteklerinizi istiyorum. Türkiye gelişirken Trabzon da gelişsin. Trabzon Türkiye’nin en önemli vilayetlerinden bir tanesi olsun, Trabzon kan kaybetmesin. Gün bugündür Türkiye’nin yolu açıktır” dedi.

Kahvaltı sonrası yakınlarda bulunan bir halı sahaya girerek kaleye şut çeken Bayraktar, daha sonra seçmenleri ile toplu fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel