Gümrükçüoğlu esnafla buluştu

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ve meclis üyelerinin de katıldığı yemeğe Trabzonlu esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un bel kemiği, omurgası olan esnafla b

Gümrükçüoğlu esnafla buluştu

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ve meclis üyelerinin de katıldığı yemeğe Trabzonlu esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un bel kemiği, omurgası olan esnafla bir araya gelmesinin sebebinin genel seçim çalışmaları sırasında Trabzon Belediyesi’nin hizmetlerinin hemen hemen tüm adaylar tarafından konuşulmasından kaynaklandığına dikkat çekerek, “Sizlerle bir araya gelerek yaptığımız hizmetler hakkında hesap vermek istedim. Belediyenin neleri yaptığını, neleri yapamadığını anlatmak istedim” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu yerel seçimler öncesi vaat ettikleri 61 projeyi gerçekleştirmek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirterek, “Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde devretmek için çalışmalarınızı sürdürüyoruz. 61 Proje’ye yeni projeler de ekleyerek Trabzon’u bir ‘Marka Kent’ haline getiriyoruz. Bu projeleri yaparken Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük desteklerini gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Yapılacak genel seçimlerde istikrarın devam etmesi halinde Trabzon’u bir Trabzon daha yapacağımızı sizlere söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’u güneye açacak Kanuni Bulvarı’na ilk kazmanın 20 Mayıs tarihinde vurulacağına dikkat çekerek, “20 km uzunluğunda olacak bu yol kentimiz için önemli bir yatırımdır” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm projelerinin de büyük bir hızla devam ettiğini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “ Akyazı Spor Kompleksi’nin dolgu yapımı başladı. Tabakhane, Zağnos, Ayasofya, Çömlekçi kentsel dönüşümleri devam ediyor. Galyan Barajı tamamlandı ve Trabzonlu hemşerilerim artık bu barajın suyundan içiyor. Doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla Trabzon adeta şantiyeye dönmüş durumda” ifadelerini kullandı.

Bütün siyasi partilerin ve milletvekili adaylarının kardeşleri olduğunu da kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bizler Trabzon için neleri yapacaklarımızı anlatıyoruz. Onlar da Trabzon için hangi projeleri yapacaklarını, Trabzon’a neleri getireceklerini söylesinler. Vatandaşlarımızın kentimize en iyi hizmeti verecekleri en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ise yaptığı konuşmada Türkiye’nin kalkınma ve gelişmede önemli bir trent yakaladığına dikkat çekerek kalkınmanın ve gelişmenin devam etmesi için istikrara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bayraktar, Trabzon’un çekim ve cazibe merkezi olması için önemli adımlar atıldığını belirterek “Trabzon ‘Marka Kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Bundan sonra da Trabzon’da yapılması gerekenler var. Bizler Trabzon’un hizmetkarıyız. Tarihi derinlikleri olan bu kente bundan sonra da en iyi hizmeti vermek için Trabzonluların desteğine ihtiyacımız var. Trabzonluların destekleriyle elimizi güçlendireceklerine inanıyorum. Trabzon’a bundan sonrada çok büyük yatırımlar, çok büyük hizmetler getireceğiz” diye konuştu.

AK parti iktidarının 8.5 yıl içerisinde Türkiye’ye çok büyük hizmetler yaptığının altını çizen Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise konuşmasında Trabzon’un büyükşehir olacağının altını çizerek, hükümetleri döneminde yaptıkları hizmetlerle Trabzon’un kabuğunu kırdığını ve yatırımların bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel