Engellinin ayağını ezip kaçtılar

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yol kenarında bekleyen engelli vatandaşın ayağını ezip kaçtılar.Edinilen bilgiye göre, Yalı mevkisinden alışveriş yapan ve yolun karşısına geçmek için yol kenarında bekleyen 46 yaşındaki engelli Turan Yılmaz, bir anda aracın a

Engellinin ayağını ezip kaçtılar

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yol kenarında bekleyen engelli vatandaşın ayağını ezip kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre, Yalı mevkisinden alışveriş yapan ve yolun karşısına geçmek için yol kenarında bekleyen 46 yaşındaki engelli Turan Yılmaz, bir anda aracın ayağını ezdiğini ve kaçtığını belirtti. Konuyla ilgili emniyete suç duyurusunda bulunan Yılmaz, kendisine çarpıp kaçan şahsın bir an önce bulunmasını istiyor.

Ayağında sadece zedelenme olduğunu belirten Turan Yılmaz, yaşadıklarını anlatarak; “Akşam saatlerinde fırından alışveriş yaptım. Karşıya geçmek için kaldırımın kenarında dururken plakasını alamadığımız beyaz bir araba ortaokul tarafına dönüş yaptı. Dönüş yaparken ayağıma vurdu. Ondan sonrada biz bir şey göremedik. Çocuklar farkına vardı ama iş işten geçti ve araba kaçtı. Ayağımda kırık çıkık yok ama ezik var. Ayağımın üzerindeki deriyi yüzmüş. Konuyu emniyete ilettim, en kısa zamanda yakalanmasını umut ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel