Enerji Bakanı Giresun'da

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Koordinasyon Kurulu Toplantısı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Taner Yıldız’ın başkanlığında Giresun’da yapıldı. Giresun’un ev sahipliğinde ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın başkanlığında gerçekleştirile

Enerji  Bakanı Giresun'da

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Koordinasyon Kurulu Toplantısı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Taner Yıldız’ın başkanlığında Giresun’da yapıldı. 
Giresun’un ev sahipliğinde ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün, AK Parti İl Başkanları, bölgeye bakan elektrik ve doğalgaz firma yetkilileri katıldı.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, burada bir açıklama yaptı.
Bölgede beş ili kapsayan koordinasyon toplantısının son derece verimli geçtiğini ifade eden Bakan Yıldız “Bizler il il dolaşarak saha uygulamalarıyla yapılan ve yapılacak olan çalışmaları kontrol etmeliyiz. Giresun’un ev sahipliğindeki toplantımız da somut sonuçları gözlemleme adına verimli geçti. Her birimizin her alanda yaptığı çalışmalarla siyasi iktidarın sağladığı istikrar doğrudan orantılıdır. 10 yılda yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Sadece enerjide değil bütün alanlarda aynı çalışma ve istikrar görülmektedir” dedi. 
Yaklaşan yerel seçimleri de hatırlatarak Giresun’un genelde olduğu gibi yerelde de başarılı olması gerektiğini ifade eden Bakan Yıldız “Yerel seçimler yaklaşıyor. Merkezi hükümetin istikrarını yerele de taşımalıyız. Hükümetimiz siyasi fark gözetmeksizin herkese eşit hizmet sunmaktadır. Fakat bu elbette yeterli değil. Yerel ve merkezi yönetim ortak noktada buluşmalı aynı sesi çıkarmalıdır. İnanıyorum ki sağduyunun yerele de yansıyacaktır” diye konuştu. 
HAS Parti’nin AK Parti’ye katılımıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Bakan Yıldız “AK Parti doğrularıyla tercih edilen bir parti olduğunu göstermiştir. Siyasete getirdiği yenlikle doğruları yapmakla tercih edilmektedir. Kimse kimseye kara kaşı, kara gözü için oy vermemektedir” ifadelerini kullandı.
Bakan daha sonra Giresun’dan karayolu ile Trabzon’a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel