DKİB Hong Kong'a gidecek

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) üyeleri, lojistik merkezleri incelemek ve çay fuarına katılmak üzere Hong Kong'a gidecek.      DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da bir lojistik merkez kurulması

DKİB Hong Kong'a gidecek

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) üyeleri, lojistik merkezleri incelemek ve çay fuarına katılmak üzere Hong Kong'a gidecek. 
     DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da bir lojistik merkez kurulmasına yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, lojistik merkezleri inceleyerek proje çalışmalarındaki verimliliği üst düzeylere çıkarmayı amaçladıklarını ifade etti. 
     Gürdoğan, bu kapsamda birlik üyelerinin katılımıyla 13-18 Ağustos tarihleri arasında Hong Kong'a bir ziyaret yapacaklarını söyleyerek, ''Ekonomi Bakanlığınca randevuları alınan önemli lojistik firmaları ile görüşmelerde bulunulacak ve Trabzon'da gerçekleştirmek istediğimiz lojistik merkezinin tanıtımı yapılacaktır. Ayrıca söz konusu teknik inceleme programı dahilinde birliğimizce hazırlanan ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Hong Kong Uluslararası Çay Fuarı'na katılacağız'' ifadelerini kullandı. 
     Gürdoğan, 2011 yılında 312 stant katılımcısı ve 10 bin 422 ticari alıcı ziyareti ile en önemli çay fuarları arasında yer alan fuarın, ürünlerinin tanıtımı için büyük bir imkan sağladığını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel