Çukurçayır’da uyuşturucu şebekesi çökertildi

 Trabzon İl Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları sonucu Trabzon’un Çukurçayır Beldesi Mısırlı mahallesinde uyuşturucu şebekesi çökertildi.Çukurçayır Beldesinde iki ayrı noktaya operasyon düzenleyen jandarma ekipleri B.D ile C.D’ye ait ev ve uzantıl

Çukurçayır’da uyuşturucu şebekesi çökertildi

 

Trabzon İl Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları sonucu Trabzon’un Çukurçayır Beldesi Mısırlı mahallesinde uyuşturucu şebekesi çökertildi.

Çukurçayır Beldesinde iki ayrı noktaya operasyon düzenleyen jandarma ekipleri B.D ile C.D’ye ait ev ve uzantılarında 372 kök Hint keneviri 16 kg kubar esrar ele geçirildi.

Elde edilen diğer bir bilgiye göre Çukurçayır beldesinde jandarma ekiplerince yakalanan şebekenin Trabzon merkezde torbacı diye tabir edilen kişilerin çoğunluğu ile irtibatta oldukları ve gençleri zehirledikleri öğrenildi.

İl jandarmanın başarılı narkotik köpeği Çirkin’in başarısı ile ele geçirilen uyuşturucu tacirleri jandarma ekiplerince göz altına alındı   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel