CHP'nin Ortahisar adayı ne zaman belli olacak?

CHP’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Kasım ayının 20’sinde belli oluyor.CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan geçtiğimiz günlerde aday adaylarıyla yaptıkları toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek; adaylarını belirlerken birçok kriterin belir

CHP'nin Ortahisar adayı ne zaman belli olacak?

CHP’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Kasım ayının 20’sinde belli oluyor.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan geçtiğimiz günlerde aday adaylarıyla yaptıkları toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek; adaylarını belirlerken birçok kriterin belirleyici olacağını söyledi. Karan, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun da görüşlerinin alınacağını söyledi.

CUMHURİYET Halk Partisi’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Kasım ayının 20’sinde belli oluyor. CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan geçtiğimiz günlerde aday adaylarıyla yaptıkları toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek; adaylarını belirlerken birçok kriterin belirleyici olacağını söyledi. CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun da görüşlerinin alınacağını kaydeden Karan, “Bunun yanı sıra il yönetimi, ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri ve üyelerin de görüşleri alınacaktır. Buna ilave olarak Genel merkezin yaptırdığı anketler de bulunmaktadır. Bunların hepsi bir arada değerlendirilip Kasım ayının 20’sinde Ortahisar Belediye Başkan Adayımız belirlenmiş olacaktır” dedi. CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “Aday adaylarımızla yaptığımız toplantıda arkadaşlara ‘Özellikle istediğiniz bir şey var mı?’ diye sordum. Genel kanı il, ilçe milletvekilimiz tarafından verilecek karara uyma yönünde oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren adaylarla görüşüp kararımızı netleştireceğiz. İl, ilçe, Volkan Bey de düşüncelerini aktaracak. Kendi üyelerimize, mahalle temsilcilerimize soracağız. Genel merkezin de anketleri var. Kasım ayının 20’sinde adayımız kesinleşir. Kasım ayının sonunda da kamuoyuyla paylaşırız. Ayrıca Köprübaşı’nı da netleştireceğiz. Sürmene’de iki tane arkadaş var onu netleştireceğiz. Ayın sonuna doğru 4-5 ilçeyi daha açıklarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel