Çayeli'nde yarım kayığa büyük ilgi

Vatandaşların en çok merak ettiği konu ise kayığın neden yarım olduğu. Çayeli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin girişindeki döner kavşağa Rize’den geliş yönüne bakar şekilde yerleştirilen yarım kayık Çayeli’ne gelenleri karşılıyor.

Çayeli'nde yarım kayığa büyük ilgi

Vatandaşların en çok merak ettiği konu ise kayığın neden yarım olduğu. Çayeli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin girişindeki döner kavşağa Rize’den geliş yönüne bakar şekilde yerleştirilen yarım kayık Çayeli’ne gelenleri karşılıyor. İlçede iç düzenlemeleri yapılan ve açılışına hazırlanılan vahşi yaşam müzesi için bir balıkçının Çayeli Belediyesi’ne hediye ettiği kayık müzedeki yerine sığmayınca yarıdan kesildi. 

 

kayik1.jpg

 

Kesilen kayığın burun kısmı vahşi yaşam müzesinde yerini alırken, geri kalan kısmı da ilçenin girişinde bulunan Madenli Kavşağı'na konuldu. İlçe girişine yerleştirilen kayığın çevre düzenlemesi ve çiçeklendirmesi Çayeli Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak.

 


Bilindiği üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Rize İl Kongresi'ne gelişi öncesi başka bir kayıkta AK Parti Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından Rize’nin girişinde karaya oturtulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel