Çay alımları devam ediyor

 İkinci sürgün yaş çay alımlarının yoğunlaştığı bu günlerde, her gün birkaç çay fabrikasında inceleme ve denetleme yapan Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Bölgemizde yazın en sıcak günlerini yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayına b

Çay alımları devam ediyor

 

İkinci sürgün yaş çay alımlarının yoğunlaştığı bu günlerde, her gün birkaç çay fabrikasında inceleme ve denetleme yapan Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Bölgemizde yazın en sıcak günlerini yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayına birkaç hafta kaldı. Bu nedenle de üreticilerimiz, haklı olarak bir an önce çaylarını toplamak, Ramazan'ın manevi kutsiyetini huzur ikliminde yaşamak ve geçirmek istemektedirler. Bu da Müslümanlar olarak hepimizin en doğal hakkıdır. Bizler Ramazan ayını da göz önünde bulundurarak tüm fabrikalarımızda, çay alım evlerimizde daha fazla alım yapılması için gereken önlem ve tedbirlerin çalışmalarını haftalar öncesinden hazırladık. İşletmelerimizin tümünde ikinci sürgün yaş çay alımlarımızın sorunsuz, huzurlu, bereketli, birlik ve dayanışma içerisinde gerçekleşmesi için tüm ekibimizle mesai mefhumu gözetmeden, hafta içi, hafta sonu demeden 24 saat görevlerimizin başındayız. Her hafta bir günde birkaç çay fabrikalarımızda yaptığım yerinde inceleme ve denetleme çalışmalarımda çalışanlarımızla hemhal olup, fabrikalarımızdaki her kademedeki personelimizle fabrikalarımızın kapasitesi ürünlerimizin kalite ve teknik esaslarının daha iyi, daha kaliteli çayların işlenmesi noktasında fabrikalarımızın üretimine yönelik tespitlerini alıyorum. Her geçen gün çay sektöründe Türkiye ve Dünyada gelişmekte olan çay sektöründe rekabette koşullara uygun olarak; başta kaliteyi, ambalajı, verimliliği ve ürün çeşitliliğini iyi takip ederek; sektörde, en beğenilen, öncü ve örnek kurum ve marka olma yolundaki büyüklüğümüzü; daha organize daha profesyonel bir normlara oturtmak için doğrultusundaki çalışmalarımızı bahçeden, çay alımevine, nakliyesine, oradan fabrikalarımıza, oradan paketlemeye, pazarlanmaya, satış ve raftan üreticinin mutfağına kadar her ne kadar vs. aşamalı süreçler varsa, bu süreçlerde çayımızla ilgili tüm işlemleri çok iyi takıp etmek ve eksiksiz, mümkün mertebede kusursuz tüketicinin damak zevkine en kaliteli ve sağlıklı bir şekilde sunabilmenin çalışmalarını sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

 

 

cayy1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel