Canlı: Gümüşhane halkı başardı...

MHP'nin Gümüşhane milletvekili adayı Mustafa Canlı, "Şu andan itibaren sorumluluğumuz arttı, insanlar bize umut bağladı. Bu umudu boşa çıkartmamalı, çok çalışmalıyız" dedi. Partililer, resmi olmayan sonuçlara göre Canlı'nın milletvekili seçildiğinin açıkl

Canlı: Gümüşhane halkı başardı...
MHP'nin Gümüşhane milletvekili adayı Mustafa Canlı, "Şu andan itibaren sorumluluğumuz arttı, insanlar bize umut bağladı. Bu umudu boşa çıkartmamalı, çok çalışmalıyız" dedi.
 
Partililer, resmi olmayan sonuçlara göre Canlı'nın milletvekili seçildiğinin açıklanmasının ardından, MHP İl Başkanlığı binasının önünde toplandı. 
 
Canlı, Fatih Parkı'ndaki çayevinin ikinci katındaki verandaya çıkarak, buradan kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.
 
Teşkilatın her kesimi ile çok çalıştıklarını belirten Canlı, "Bütün baskılara rağmen Gümüşhane halkı başardı. Size müteşekkirim, sizinle ne kadar gurur ve onur duysak azdır" diye konuştu.
 
Canlı, zulüm edenleri, haksızlık yapanları unutmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:
 
"Şu andan itibaren sorumluluğumuz arttı, insanlar bize umut bağladı. Bu umudu boşa çıkartmamalı, çok çalışmalıyız. Kişisel olarak kimseye kızgınlığım yok. Bize destek veren de vermeyen de toplumun en muhterem insanlarıdır. Oy veren de vermeyen de bizim kardeşimizdir. Bizim yüreğimizde insan sevgisi var. Herkese eşit davranacağız."
 
Canlı, konuşmasının ardından kendisini bekleyen partililerle halay çekti. Sevinç gösterilerinde bulunan partililer, şehirde araç konvoyu ile bir süre dolaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel