Çabuk, Erdoğan’a minnettar

Yaklaşık 6 yıldır AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Nevzat Çabuk, 12 Haziran 2011 günü yapılacak olan genel seçimde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini belirterek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a mi

Çabuk, Erdoğan’a minnettar

Yaklaşık 6 yıldır AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Nevzat Çabuk, 12 Haziran 2011 günü yapılacak olan genel seçimde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini belirterek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar olduğunu söyledi.

 

2001 yılından beri Trabzon'da serbest avukatlık yaptığını Tüketici Hakem Heyetleri, İnsan Hakları Kurullarında, bir takım Sivil Toplum Kuruluşları'nda da görevlerde bulunduğunu belirten Çabuk “Üniversite yıllarımda sayın başbakanımız o dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapıyordu. Öğrenciler için burs son derece önemliydi. Sağ olsun başbakanımız o dönemde hiç bir şekilde siyasi ayırım gözetmeden on binlerce öğrenciye burs verdi. Bu burslarda biz de faydalandık. O dönemde bu davranışı benim dikkatimi çekti, siyasi hayatımın başlaması noktasında bu birinci etken oldu. İkinci etken ise 2002 yılı öncesi yaşanan ekonomik kriz, siyasi istikrarsızlık, halkımızın ümitsizliği yeni bir siyasi hayatın, hareketin başlamasına neden olmuştu o da AK Parti idi. Bende o dönemde kuruluş aşamasında gençlik kollarında kurucu il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2005 yılında da Şalpazarı İlçe Başkanlığına atandım 6 yıldır ilçe başkanlığı görevi yaptım. Bu süre içinde elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza, partimize hizmet etmeye çalıştık. Yaptığımız istişare neticesinde, halkımızın teveccühü teşkilatımızın bize karşı ilgisinden dolayı önerilerinden dolayı da partimizden 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde aday adayı olmak üzere istifa ettim. Yıllarda bu partinin içinde yer almış biri olarak şu andaki çalışmam partimin tek başına iktidar olma hedefi doğrultusundaki bir çalışmadır. Eğer tek başına iktidar olursak ki olacağız Allah'ın izniyle o zaman bizim vekilliğimiz genel merkezimiz sayın başbakanımız bizi bu yerlere layık görürse o zaman ifade eder diye düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel