Bıyıklıoğlu programlara katıldı

 Teşkilat partinin omurgasıdır AK Parti Trabzon Merkez İlçe teşkilatının organize ettiği mahalle buluşmaları toplantısı hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerde toplantılar düzenleyerek o bölgenin sorunlarını rapor haline getiren ve çözüm planları üzerinde

Bıyıklıoğlu programlara katıldı

 

Teşkilat partinin omurgasıdır

 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe teşkilatının organize ettiği mahalle buluşmaları toplantısı hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerde toplantılar düzenleyerek o bölgenin sorunlarını rapor haline getiren ve çözüm planları üzerinde çalışan Merkez İlçe teşkilatı, Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıkıloğlu’yla birlikte Kalkınma Mahallesi’ne konuk oldular. Partililere hitaben konuşma yapan Bıyıklıoğlu, "Teşkilat bir partinin omurgasıdır" dedi. Bıyıklıoğlu, teşkilatın önemine değindi. Teşkilatın bir partinin omurgası olduğunu söyleyen Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, "Teşkilat içerisinde bulunan bütün arkadaşlar arasında da bir iş paylaşımı vardır. Yani herkes bulunduğu yerin hakkını verirse, kimsenin yükü bir başkasının üzerinde olmazsa, işler yolunda gider. Teşkilat aynı zamanda partinin bir istihbarat birimidir" diye konuştu. Partililerden gelen sorulara da içtenlikle cevap veren Bıyıklıoğlu, mahallede bir dizi incelemelerde de bulunarak, mahallenin eksikliklerinin giderilmesi için çalışma yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel