Rize Belediyesi Ramazan'a hazır

 Geçtiğimiz yıl yaklaşık 50 bin kişiye iftar yemeği veren Rize Belediyesi bu yıl yine Sahil dolgu alanı üzerinde bulunan Kültür Park Restoran’da binlerce kişiyi iftar sofrasında ağırlamayı hedefliyor. Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemekle

Rize Belediyesi Ramazan'a hazır

 

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 50 bin kişiye iftar yemeği veren Rize Belediyesi bu yıl yine Sahil dolgu alanı üzerinde bulunan Kültür Park Restoran’da binlerce kişiyi iftar sofrasında ağırlamayı hedefliyor. 

Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan iftar çadırında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda binlerce Rizeli aynı anda orucunu açacak. Rize Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinin ardından Ramazan ayı içerisinde etkinlik kapsamında, 14 ayrı programa da yer verilecek. Haftanın belirli günleri yapılacak olan programlar içerisinde çocuklarımız için Hacivat Karagözün yanı sıra Tasavvuf Dinletisi, Semazen Gösterisi ve Dünyaca Ünlü Hafızlarla Kur’an Ziyafeti gibi çeşitli programlar yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel