Bıyıklıoğlu, dur durak bilmiyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, yoğun ramazan programlarını ara vermeden sürdürüyor. Ramazan ayını köylere ve vatandaşlara ayıran Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, her akşam köyde vatandaşlarla buluşarak iftarını açıyor. Milletvekili Prof.

Bıyıklıoğlu, dur durak bilmiyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, yoğun ramazan programlarını ara vermeden sürdürüyor. Ramazan ayını köylere ve vatandaşlara ayıran Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, her akşam köyde vatandaşlarla buluşarak iftarını açıyor. Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat’ın Cevizlik Köyüne konuk olarak, vatandaşlarla iftar açtı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Cevizlik Köyü halkıyla buluşmaktan ve onlarla birlikte iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İftarın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, köyün sıkıntıları hakkında bilgi alarak, çözülmesi noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. AK Parti’nin çalışmaları hakkında da vatandaşları bilgilendiren Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de ciddi değişimlerin olduğunu söyledi.

‘Sizleri ailem gibi görüyorum’
Akçaabat’ta sürekli sıcak karşılamayla karşılaştığını dile getiren Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Aynı evimizde gibi kendimizi hissediyoruz. Bu sıcak karşılamadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Akçaabat’ın neresine gidersem gideyim hep sıcak karşılamayla karşılaşıyorum. Sizleri kendi ailem gibi görüyorum. Buralarda sizle iftar yapmak benim için çok güzeldir” dedi. AK Parti’nin vatandaşa yaptığı hizmetlerden bahseden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Başbakanımız evde yaşlı ve yatalak hastaların ayağına hemşire doktor gönderdi. Hiçbir geliri olmayanlara maaş bağladı. ‘Fakirine, mazlumuna, mağduruna sahip çıkmayan devlet, devlet’ değildir. Bu devletin nesi varsı bu milletin olacak denildi ve milletine bu kadar hizmet ediyor” diye konuştu  Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, “1992 ile 2002 arasında Türkiye’de yıllık yüzde 70 enflasyon vardı.

Çalışanlara yüzde 40 zam veriliyordu. Çalışanın sofrasından her yıl yüzde 30 alınıyordu. Türkiye’de demokrasi var. Pasta git gide küçülünce, 2002’de vatandaşımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir şans vermek istedi ve verdi. Verdiğine de pişman olmadı. Artık hiç kimse benim geçen seneye oranla hayat standardım geri geldi diyemiyor. Herkesin hayat standardı her geçen yıl artıyor. Çalışanlara enflasyondan daha çok zam veriliyor” ifadelerine yer verdi. Vatandaşlardan gelen sorulara da içtenlikle cevap veren Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, teravih namazının ardından vatandaşların hayır duası ve sevgi seli eşliğinde köyden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel