Beşikdüzü’ndeki ‘makam odası saldırısında’ ikinci perde

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın’ın ağabeyi Fikret Aydın olayla ilgili yazılı açıklama gönderdi. Trabzon’da kafalar karıştı. Başkan onu suçladı o başkanı… Olayı mahkeme çözecek! Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde meydana gelen olayda Beşikdüzü Bele

Beşikdüzü’ndeki ‘makam odası saldırısında’ ikinci perde
MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın’ın ağabeyi Fikret Aydın olayla ilgili yazılı açıklama gönderdi.

Trabzon’da kafalar karıştı. Başkan onu suçladı o başkanı… Olayı mahkeme çözecek! Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde meydana gelen olayda Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ile MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın’ın ağabeyi Fikret Aydın’ın yumruklu sözlü kavga ettiği gündeme bomba gibi düşmüştü.  İlçedeki bilboardlara koyduğu mesajların altına, “Kasabanın şerifi” yazdırarak da büyük tartışmalara neden olan belediye başkanı Bıçakçıoğlu, olayda hakarete ve saldırıya uğradığını iddia etmişti.

Milletvekili adayı Yavuz Aydın’ın ağabeyi bugün olayla ilgili ilk kez konuştu. Aydın yazılı açıklama yaparak başkan Bıçakçıoğlu’nu suçladı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

Şahsıma karşı yapılan çirkin saldırıdan sonra bugün yayınlanan yerel gazetelerdeki bütün haberleri üzülerek okudum. Suçlamaların tamamını reddediyorum, yapılan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. 
Salı günü saat 16.00 sularında Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu’na hukukumuza dayalı nezaket ziyaretinde bulundum. Ancak kendisinin ağır hakaret ve saldırısına maruz kaldım. Hal böyleyken olay sonrası şahsımın saldırıda bulunmuş gibi haber yapılması ve bu olayın Beşikdüzü halkının iradesine karşı yapılmış gibi gösterilmesi tamamıyla iftira ve algı operasyonudur. Zira Beşikdüzü halkı 7 Haziran seçimlerinde gerçek iradesini sandıkta göstermiştir. Beşikdüzü halkı bizim başımızın tacıdır ve tüm hemşerilerim bunu çok iyi bilir. Yüce Türk Adaleti gerçeği ortaya çıkaracak ve şahsıma yapılan bu çirkin saldırı cezasız kalmayacaktır.
Adli süreç henüz devam ederken gazetelerin yargıyı da etkileyecek şekilde taraflı olarak haber yapmalarını, halkımızın takdirine bırakıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel