Beyaz, sezon finalinde Candan Erçetin'i unutmadı

BEYAZ Show'un sezon finalinin ardından Beyazıt Öztürk soluğu Bodrum'da aldı. Son programında Candan Erçetin'e gönderme yaptığı klibini yayınlayan Beyaz, Erçetin'den gelecek cevabı merakla beklediğini söyledi.Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde bir resto

Beyaz, sezon finalinde Candan Erçetin'i unutmadı

BEYAZ Show'un sezon finalinin ardından Beyazıt Öztürk soluğu Bodrum'da aldı. Son programında Candan Erçetin'e gönderme yaptığı klibini yayınlayan Beyaz, Erçetin'den gelecek cevabı merakla beklediğini söyledi.

Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde bir restoranda yemek yiyen Beyazıt Öztürk, gazetecilerin röportaj talebini geri çevirmedi ve soruları yanıtladı. Öztürk, çok izlenen bir sezon finali olduğunu belirtti. Spor ayakkabı ve bermuda şort giyen Öztürk, Candan Erçetin'den cevap beklediğini söyledi. Öztürk, "Ben yaptım yapacağımı. Bundan sonrası kendine kalmış. İnşallah benim tarzımda güzel bir cevap bekliyorum.

Ama ne zaman gelir bu yaz ayı içinde mi gelir Eylül, Ekim'de mi gelir onu bilemem" diye konuştu. Bu sözlerinin bir meydan okuma olup olmadığı sorulan Öztürk, karşılıklı eğlendiklerini, izleyenlerin de eğlenmelerini istediklerini dile getirdi. - See more at: 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler