Bayraktar'a fahri doktora verildi

 Kocaelinde bir dizi etkinliğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte kentsel dönüşüm alanlarında ve Kent Konut"un inşa ettiği projelerde incelemelerde bulundu.  Başkan

Bayraktar'a fahri doktora verildi

 

Kocaelinde bir dizi etkinliğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte kentsel dönüşüm alanlarında ve Kent Konut"un inşa ettiği projelerde incelemelerde bulundu.
 
 Başkan Karaosmanoğlu"ndan kent genelinde 5,5 milyon ağaç dikildiği bilgisini alan ve ağaçlandırma çalışması yapılan alanları dolaşan bakan Bayraktar, ‘"Modern yolları, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarıyla burası pırıl pırıl, ormanlık bir alan olacak. Parklar yapılacak. Modern hayatın gerektirdiği donanımların yer aldığı bu yerlerde yeni yerleşim alanları gelişecek. Basın mensuplarımızın da bu konuda duyarlı olmasını, bu çalışmalara destek vermesini arzu ediyorum"" diye konuştu.
 
 BAKANA FAHRİ DOKTORA
 
Bakan Bayraktar ile beraberindekiler daha sonra Kocaeli Üniversitesi"ni ziyaret etti. KOÜ"yü ziyaretinde bakan Bayraktar"ı rektör Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ile üniversite senatosu karşıladı. Senato salonunda düzenlenen toplantıda ise KOÜ tarafından bakan Bayraktar"a “fahri doktora” unvanı takdim edildi.
 
 CÜPPE DE GİYDİRİLDİ
 
Törende bakan Bayraktar"a, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü"nün kurulmasında ve idari binaların yapılmasında verdiği destekler nedeniyle “fahri doktora” ünvanı verildiği ifade edildi. Üniversite senato üyesi öğretim üyelerinin hazır bulunduğu törende rektör Komsuoğlu, bakan Bayraktar"a KOÜ"ye katkılarından ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Rektör Komsuoğlu, fahri doktora diplomasını takdim ettiği bakan Bayraktar"a cüppesini de giydirdi.
 
 BAKAN: ONUR DUYDUM
 
Rektör Komsuoğlu ile üniversite senatosuna teşekkür eden bakan Bayraktar, ‘"KOÜ, Türkiye"nin güzide üniversitelerinden birisidir. Onur duydum. Bu fahri doktora unvanı benim çalışma şevkimi, çalışma sorumluluğumu artıracak. Benim oğlum da KOÜ İnşaat Mühendisliği"nden mezun. Kocaeli, çok önemli bir ilimiz. KOÜ"nün de kente önemli katkıları bulunmaktadır""" şeklinde konuştu.
 
 DESTEĞİMİZ SÜRECEK
 
Prof. Dr. Baki Komsuoğlu"nu da rahmetle andığını ifade eden bakan Bayraktar, sözlerini şöyle tamamladı; ‘"Üniversitelerle iş hayatı ne kadar içi içe olursa gelişime o kadar katkısı olur. Çevreye duyarlı ve kaliteli üretimde, üniversitelere de önemli atılımlar düşüyor. KOÜ"nün hamiliğinde Kocaeli"de vakıf üniversiteleri de kurulmasını arzu ediyoruz. Rektörümüz Komsuoğlu, görüş ve önerileriyle bize çok önemli katkı sunuyor. Dünya çapında bir üniversite olma yolundaki KOÜ"ye desteklerimiz devam edecek.""  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel