Bayraktar basınla bir arada...

AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar bugün Trabzon basını ile bir araya geldi.Trabzon’da yapılan temayülde 2. Sırada çıkan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından Trabzon’a 2. Sıra milletvekili adayı gösterilen Erdoğan Bayraktar Trab

Bayraktar basınla bir arada...

AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar bugün Trabzon basını ile bir araya geldi.

Trabzon’da yapılan temayülde 2. Sırada çıkan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından Trabzon’a 2. Sıra milletvekili adayı gösterilen Erdoğan Bayraktar Trabzon basını ile bir araya gelerek basından destek istedi.

Trabzon’da çok tanınmayan isim olan ve TOKİ Başkanlığı ile gündeme gelen Trabzonlu Erdoğan Bayraktar, 11 yaşından beri gurbette olduğunu bu nedenle Trabzon’dan uzak ve az bilgili olduğunu vurgulayarak bu açığı zaman içerisinde gidermesi konusunda basından destek istedi.

SİZDEN DESTEK İSTİYORUM

Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, “Trabzon’a biraz uzak kaldım. Ancak Başbakanımız ve Bakanlarımızla Trabzon’da TOKİ sayesinde büyük işlere imza attık. Ben TOKİ Başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olma konusunda hem Trabzon’dan hem de İstanbul’dan başvuru yaptım. Ancak Genel Merkezimiz beni Trabzon’dan aday gösterdi. TOKİ’den istifa etmiş olmam yatırımların bittiği anlamını taşımaz. Yatırımlar elbette devam edecektir. Şu anda benim yerime Başkan vekilim bakıyor. Ve işler eskisi gibi devam ediyor. Hiçbir sorun yok. Trabzon için de en iyisi ne ise biz bu noktada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Benim geçmişime bakıp gelecekte neler yapabileceğimi az çok görebilirsiniz. Şu anda istifa etmiş olduğum kurumun kasasında 2 katrilyon para hazır ve TOKİ’nin hiçbir borcu bulunmamaktadır. Bizim istediğimiz gerek kentsel dönüşümler gerekse diğer güzelleştirme çalışmalarını hızlandırıp, artırıp Trabzon’u bölgenin markası, yıldızı yapmaktır. Bu nedenle kentsel dönüşümlerimizle şehrin akciğerlerini açıp Trabzon’a derin bir nefes aldırmayı hedefliyoruz. Bir çok çalışmamız devam ederken, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Çömlekçi projesi için bir olur aldık. İlerleyen sürede Çömlekçi projesi de hayata geçirilecektir” dedi.

Trabzon’a yapacak çok proje olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Trabzon’un çayından, fındığından, hamsisinden ve daha bir çok ürününü daha kazançlı hale getireceğiz. Kentsel dönüşümlerin yanı sıra yıllardır bekleyen Demiryolu projesi başarı ile hayata geçirilecektir.  Bu konuda gereken ne ise fazlası ile çalışıp bu projeyi hayata geçireceğiz.

Trabzon’dan aday gösterilen Trabzonlu Erdoğan Bayraktar aday gösterilmesinin ardından çıkan dedikodular hakkında da açıklamalarda bulundu.

AKYAZI PROJESİ

Erdoğan Bayraktar Akyazı Projesi için, “Akyazı Projesinin en büyük destekleyicisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Trabzon Akyazı Projesinin fazlasıyla hak eden bir şehir. Bu şehir 6 kere şampiyonluğu yaşamıştır. İnanıyorum ki bundan sonra daha çok şampiyonluklar yaşayacağız. Stadın dolgu işlemi için biz 1,5 yıl vermiştik. Bu süreyi 1 yıla indirgemeye çalışıyoruz. Önümüzdeki Haziran ayı içerisinde de ihale çalışmalarını hızlandıracağız. Ağustos ayı gibi de inşallah imzaları atacağız. Projeye ekleyebileceğimiz, projeyi güzelleştiren bazı şeyler de eklenebilir. Çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

GALATASARAYLI DEĞİLİM

Erdoğan Bayraktar hakkında çıkan “Galatasaraylı” söylemleri için şöyle konuştu.

Bayraktar; Ben Galatasaraylı değilim. Ancak tüm Trabzonluların ve Trabzonsporluların Galatasaray’a bir sempatisi vardır. Bunun da açıklaması Trabzonspor’un oluşumunda olan İdmangücü ve İdmanocağı takımlarından olan İdmanocağı’nın renklerinin kırmızı- sarı olmasıdır. Bu nedenle renklere bir sempatim var. Galatasaray’a delege olmam konusu ise rahmetli Özhan Canaydın beni delege üyesi yapmıştı. Bunun açıklaması budur. Ama ben aynı zamanda Trabzonspor delegesiyim de. Trabzonlu olan herkes Trabzonspor’u tutmalıdır. Benimde çocuklarım torunlarım bile Trabzonsporludur. Ama Trabzonspor şampiyon olmayacaksa, Galatasaray’ın olmasını isterim” şeklinde konuşarak iddialara cevap verdi.

Hande Alemdar/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel