Bayburt'ta Duygusal Anma ve Temizlik Etkinliği! Öğrencilerden örnek hareket

Bayburt - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Şehit Nevzat Kaya İlkokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik.

Bayburt'ta Duygusal Anma ve Temizlik Etkinliği! Öğrencilerden örnek hareket

Bayburt - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında, Şehit Nevzat Kaya İlkokulu öğrencileri, bir dizi anlamlı aktivite gerçekleştirdi. Öğretmenlerinin rehberliğinde Şehit Osman Tepesi'ne çıkan öğrenciler, buradaki anıta karanfiller bırakarak, şehitlerin ruhuna dualar etti. Bu özel günde, sadece anma değil, aynı zamanda çevre bilincini de pekiştiren öğrenciler, çevre temizliği yaparak etraftaki çöpleri topladı.

Minik öğrenciler, kahraman şehitleri asla unutmayacaklarını ifade ederken, onlara her zaman dua ettiklerini de belirtti. Öğrenciler, "Çevremizi temiz tutmalıyız. Özellikle bu gibi kutsal alanlarda daha fazla hassasiyet göstermemiz gerekiyor," diyerek, çevre temizliği konusundaki farkındalıklarını ve sorumluluklarını vurguladı.

Duygusal ve eğitici bu etkinlik, öğrencilerin manevi duygularının pekişmesine katkıda bulunurken, aynı zamanda onlara çevre bilinci kazandırmayı amaçladı. Günün sonunda yapılan toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik son buldu. Öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen bu anma ve temizlik etkinliği, hem şehitlere olan saygıyı gösterdi hem de çevreye olan duyarlılığı pekiştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel