Başbakan: Akyazı’yı hazır tutun!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cuma günü Trabzon’a gelecek. Bu önemli ziyaret öncesi Başbakan’ın  Akyazı Stadı’nın temel atma töreninin her an yapılacak gibi hazırlıklı olunmasını  istediği öğrenildi.Trabzon’a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan

Başbakan: Akyazı’yı hazır tutun!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cuma günü Trabzon’a gelecek. Bu önemli ziyaret öncesi Başbakan’ın  Akyazı Stadı’nın temel atma töreninin her an yapılacak gibi hazırlıklı olunmasını  istediği öğrenildi.

Trabzon’a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan’ın en önemli durağının Akyazı olacağı belirtildi. Yıllardır Trabzonlu’nun hasretle beklediği Akyazı Projesi ile yeni stadın temel atma töreni için hazır olunmasını isteyen Başbakan’ın, Trabzon’a büyük bir sürpriz yapabileceği öğrenildi.  Başbakan Erdoğan’ın programının önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenirken büyük ihtimalle Cumartesi günü temel atma töreninin gerçekleştirileceği iddia ediliyor.

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın geleceği haberi  geçtiğimiz günlerde temayül yoklaması yapan Ak Parti il teşkilatında da  büyük heyecan yarattı.  Başbakan’ın temayül sonrası oluşan belirsizliği de netleştirmesi bekleniyor.

AKYAZIDA SON DURUM! FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel