Başarı Trabzonluların geninde var

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.Ziyarette konuşan TTSO Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Mehmet Atal

Başarı Trabzonluların geninde var

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TTSO Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Mehmet Atalay’ı çok başarılı bulduğunu belirterek “Başarı genlerinizde var. Görev aldığınız kurumlarda Trabzon’a çok şey kazandırdınız. Özellikle 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nı Trabzon’a kazandırdınız” dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ise Trabzon gibi dünyanın en güzel köşesine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Görev aldığı kurumlarda başarıyı tek başına sağlamadığını, birlikte ekip çalışması sonucu başarının geldiğini ifade eden Atalay, “2011 Olimpiyatları’nın Trabzon’a kazandırılmasında Trabzon birlikte çalıştı. Valilik, Belediye, Rektörlük, Ticaret ve Sanayi Odası ve basın ile birlikte yapılan bir çalışmanın başarısıdır. Olimpiyatın kazanılması güzel iş oldu. Ama olimpiyatların yapılması ile de daha güzel işler olacak. Trabzon daha üst düzeyde bir yatırım almaya başlayacak. Özellikle turizm alanında beklentimiz daha yüksektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel