Bakan Yazıcı'ya horonla karşılama

Hayati Yazıcı, Rize'de Seçim çalışmalarına başlamak için geldiği Trabzon Havalimanı'nda tulum eşliğinde oynanan horonlar ve Lazca türkülerle karşılandı. Türkülere Tempo tutan Yazıcı, hemşehrileriyle de horon oynadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın memlek

Bakan Yazıcı'ya horonla karşılama

Hayati Yazıcı, Rize'de Seçim çalışmalarına başlamak için geldiği Trabzon Havalimanı'nda tulum eşliğinde oynanan horonlar ve Lazca türkülerle karşılandı. Türkülere Tempo tutan Yazıcı, hemşehrileriyle de horon oynadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'den 1'inci sırada milletvekili adayı gösterdiği Hayati Yazıcı, Seçim çalışmalarını başlattı. AK Parti'nin diğer Rize milletvekili adayları Hasan Karal ve Nusret Bayraktar'la birlikte Ankara'dan uçakla Trabzon Havalimanı'na gelen Hayati Yazıcı'yı Rize'den gelen yaklaşık 100 kişilik grup, horonlarla karşıladı. Yazıcı'yı beklerken tulum eşliğinde Lazca ve Türkçe türküler söyleyerek horon oynayan hemşehrileri, VIP'ten çıkan ve bir süre kendilerini izleyen Hayati Yazıcı'yı da horon halkasına dahil etti. Hasan Karal ve Nusret Bayraktar'ın da katıldığı horon halkasında hemşehrileriyle bir süre horon oynayan Hayati Yazıcı, daha sonra makam aracına binerek Rize'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel