Artvin'de patlama!

Artvin'de bir pizzacıda, gaz sıkışması sonucu meydana geldiği sanılan patlamada, işyeri sahibi yaralandı. Aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, İnönü Caddesi'ndeki Celalettin Gökçe'ye ait tek katlı pizza dükkanında, gaz kaçağından kaynaklandığı tahmin edile

Artvin'de patlama!

Artvin'de bir pizzacıda, gaz sıkışması sonucu meydana geldiği sanılan patlamada, işyeri sahibi yaralandı. 

Aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, İnönü Caddesi'ndeki Celalettin Gökçe'ye ait tek katlı pizza dükkanında, gaz kaçağından kaynaklandığı tahmin edilen bir patlama yaşandı. Patlamada, büyük çapta hasar oluşan işyerinin yanı sıra çevredeki bazı binalar ile araçların da camları kırıldı.

Olay öncesi, işyerindeki gaz kokusunu fark ederek son anda beraberindeki bir çalışanı ile dışarı çıkan Celalettin Gökçe, patlama nedeniyle fırlayan cam parçaları sebebiyle elleri ile yüzünden yaralandı. Gökçe'nin iş yerinde çalışan kişi ise olaydan yara almadan kurtuldu.

Artvin Devlet Hastanesine kaldırılan Gökçe'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Patlama sonrası, Artvin İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, bomba uzmanı polisler ve itfaiye görevlileri, İnönü Caddesi'ni bir süre trafiğe kapatarak olay yerinde incelemelerde bulundu.

Hüsrev Salmaner, daha sonra gazetecilerin soruları üzerine, "patlamanın iş yerindeki sanayi tüpünden sızan gazın sıkışmasından kaynaklandığını tahmin ettiklerini ancak olayla ilgili araştırmalarının sürdüğünü" ifade etti.

Öte yandan, patlamayı duyarak olay yerine gelen Celalettin Gökçe'nin annesi Naciye Gökçe endişeli anlar yaşadı. Anne Gökçe, polislerinin kendisine oğlunun durumunun iyi olduğunu söylemesiyle sakinleşerek, olay yerinden ayrıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel