Artvin il sınırı Uzundere geçişinde çalışma! Karayolları uyardı

Karayolları, Artvin il sınırları içindeki Uzundere geçişindeki çalışma ile ilgili uyarıda bulundu.

Artvin il sınırı Uzundere geçişinde çalışma! Karayolları uyardı

Türkiye'nin birçok bölgesinde devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olması gereken bölgeler artıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, özellikle yoğun kullanılan otoyol ve ana yollardaki çalışmaların trafiği etkilediği belirtildi.

TEM Otoyolu'nun Çatalca ile Kınalı kavşakları arasında devam eden fiber optik kablo döşeme çalışmaları sebebiyle, bölgede trafik işaretlerine ve yönlendirmelere özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Çalışmalar sırasında sürücülerin güvenliği için belirlenen trafik düzenlemelerine uyulması önem taşıyor.

Çanakkale-İzmir karayolunun 27. kilometresinde yer alan Petkim Köprülü Kavşağı'nda yapılan inşaat çalışmaları nedeniyle, Aliağa-İzmir yönünde trafik tamamen kapatılmış durumda. Trafik, İzmir-Aliağa istikametinde iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş ve Beyşehir-Isparta yollarında da benzer şekilde kilometreler arası devam eden yol yapım çalışmaları trafiği etkiliyor. Bu bölgelerde de ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Ankara'nın kuzeyindeki Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolu üzerinde de 45 ile 47. kilometreler arasında yapılan servis yolu çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor.

Aydıncık-Silifke yolunda Taşucu-Boğsak bölgesinde devam eden yol yapım çalışmaları da ulaşımı kısıtlıyor. Bölgede trafik, belirlenen saatlerde kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Orta ve doğu bölgelerde ise Tokat-Sivas ve Artvin il sınırları içindeki Uzundere geçişinde yapılan refüj ve yol genişletme çalışmaları sürüyor. Bu bölgelerde trafik, kısıtlı şeritler üzerinden tek yönlü olarak devam ediyor.

Marmara Bölgesi'nde ise Bandırma-Biga arasındaki yol üzerinde devam eden kavşak düzenleme çalışmaları ve Zonguldak-Devrek-Mengen yolundaki yapım faaliyetleri trafiği yer yer tek şeride düşürüyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, tüm sürücüleri çalışma yapılan bölgelerde ekstra dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları konusunda uyarıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel