Artvin Erzurum yolunda heyelan! Ulaşım kontrollü sağlanıyor

Karayolları, Artvin Erzurum yolundaki heyelan ile ilgili uyarıda bulundu.

Artvin Erzurum yolunda heyelan! Ulaşım kontrollü sağlanıyor

Türkiye genelindeki karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok yol kesimi için özel trafik düzenlemeleri yapıldı. Sürücülerin bu kesimlerde dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları gerekiyor.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri 9 günlük süre boyunca ücretsiz geçiş hakkı tanıyor. Bu uygulama yarın saat 07.00'ye kadar devam edecek.

TEM Otoyolu'nun Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde İzmit Doğu kavşağına kadar olan bölgede devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin ekstra dikkatli olmaları ve yönlendirmelere uymaları büyük önem taşıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 19 ile 22. kilometreleri arasında meydana gelen şev kayması nedeniyle yürütülen çalışmalar, Aydın-Denizli yönünde emniyet ve sağ şeritlerin trafiğe kapatılmasına yol açtı. Trafik, yolun diğer şeritlerinden sağlanıyor.

Karaman-Ermenek arasında ve Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun Yeşilovacık T-1 Tüneli girişinden Kavşak 1 bölgesine kadar olan kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu bölgelerde ulaşım kontrollü bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolunda yer alan Yunus Emre Tüneli'nin Samsun yönü, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Trafik, tünelin diğer tarafından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Artvin-Erzurum yolunun ilk kilometresinde gerçekleşen heyelan sonrası ulaşım tek şeritten ve kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Diyarbakır-Mardin ve Taşköprü-Hanönü-Boyabat yollarının belirli kesimlerinde yol yapım çalışmaları sürüyor. Bu kesimlerde trafik, yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak devam etmekte.

Isparta-Antalya yolunun 32. kilometresinde sanat yapıları çalışmaları sebebiyle Antalya-Isparta yönü trafiğe kapalı. Trafik, yolun diğer yönden iki yönlü olarak yönlendiriliyor.

Sürücülerin güvenli bir seyahat için alınan bu önlemlere ve işaretlere dikkat etmeleri, gerekli yavaşlama ve yönlendirmelere uymaları önem taşımaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel