Arsin'de gaziler bir araya geldi

Arsin Belediyesi ve AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı'nca, ''Çanakkale Zaferi'nin 95. yıl dönümü ve Şehitler Günü'' dolayısıyla gazilerin katıldığı toplantı düzenlendi. Arsin Öğretmenevi'ndeki toplantıya Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve meclis üyeleri, AK

Arsin'de gaziler bir araya geldi

Arsin Belediyesi ve AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı'nca, ''Çanakkale Zaferi'nin 95. yıl dönümü ve Şehitler Günü'' dolayısıyla gazilerin katıldığı toplantı düzenlendi.

Arsin Öğretmenevi'ndeki toplantıya Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve gaziler ile Arsinli Şehit Miktat Beder'in babası Mustafa Beder katıldı.

Toplantı sonrasında Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sağıroğlu ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Şen'i makamında ziyaret etti.
Daha sonra gazilerle birlikte ilçe merkezinde halk ziyareti yapıldı ve Arsin Belediye Meclisi kararıyla ismi Şehit Piyade Er Miktat Beder olan üstgeçit, şehit babası Mustafa Beder ile birlikte ziyaret edildi.

Arsin Belediye Başkanı Şen, gazilere yönelik yaptığı konuşmada, ''Bu vatan uğrunda canları pahasına savaşan ve gazi unvanını alan siz gazilerimize saygılarımı sunuyor, hayatlarını kaybeden gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi de rahmetle anıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel