Arsin Musa'dan 23 yıldır haber alınamıyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesinde yaşayan Osman Dede 23 Yıldır kayıp oğlu Musa Baş’ı her yerde arıyor.  Haber Merkezimize konuşan Osman Baş, Oğlumu 25 yıldır bulamıyorum ölümüdür sağ mıdır bilmiyorum. Trabzon Valisinden yardım istiyorum

Arsin Musa'dan 23 yıldır haber alınamıyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesinde yaşayan Osman Dede 23 Yıldır kayıp oğlu Musa Baş’ı her yerde arıyor.  Haber Merkezimize konuşan Osman Baş, Oğlumu 25 yıldır bulamıyorum ölümüdür sağ mıdır bilmiyorum. Trabzon Valisinden yardım istiyorum 23 yıllık acıma son verin söyledi. Baş, “ 1992 Yılında evden çıktı ve “Sakarya’ya gidiyorum” bize diyerek gitti.  O tarihten sonra bir daha kendisinden haber alamadım. Evden gittiğinde ağustos ayı idi. Sakarya’yı aradım oradan da ulaşamadım ve sonunda polise giderek kayıp başvurusu yaptım.”dedi.  

23 YILDIR ALEVLER İÇİNDE YANIYORUM

Polislerden de kendisine dönen olmadığını ifade eden Baş, “ Kayıp başvurusunu yaptım fakat bir türlü oğlunu bulduk ölüdür sağdır diyen olmadı. Tam 23 sene oldu; değişen hiçbir şey olmadı. Kayıp olduğunda oğlu 24 yaşındaydı; şimdi 47 yaşında eğer sağ ve yaşıyorsa. Sizlerden ve devlet büyüklerimden yardım istiyorum. Ben 47 senedir bir ateşin içerisinde yanıyorum. Musa’mı rüyamda görüyorum, gözyaşım hiç dinmiyor.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Şükrü Üçüncü 

musa-bas.jpg

mmusa-bas.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel