Ardahanlıları korkutan tay

Türkiye'nin Kuzeydoğu sınırındaki en son ili olan Ardahan'da öyle bir olay yaşandı ki tüm köy halkının yüreği ağzına geldi. TUHAF SESLER ÇIKARIYORDUSahibinin uzun süredir yavrulamasını beklediği atı öyle bir tay dünyaya getirdi ki hem atın sahibi hem de k

Ardahanlıları korkutan tay

Türkiye'nin Kuzeydoğu sınırındaki en son ili olan Ardahan'da öyle bir olay yaşandı ki tüm köy halkının yüreği ağzına geldi.

 

TUHAF SESLER ÇIKARIYORDU

Sahibinin uzun süredir yavrulamasını beklediği atı öyle bir tay dünyaya getirdi ki hem atın sahibi hem de köyde yaşayan çocuklar korkudan hayvana yaklaşamıyordu. Çünkü yeni doğan tayın yüzü yoktu ve çok tuhaf sesler çıkartıyordu. Kimi doğan yavruyu domuza benzetti kimi de bu olaya hiç bir anlam veremedi.

 

SADECE 1 GÜN YAŞAYABİLDİ

Muhtemelen hamilelik sürecinde yaşadığı bir hastalıktan dolayı yüzü tam oluşmamış halde dünyaya gelen kır renkli tay sadece bir gün yaşayabildi. Görenleri hayrete düşüren tayın sahibi Metin Fırıcı, hayvanı ilk gördüklerinde çok korktuğunu söyledi.

Halilefendi Mahallesi'nde geçimini çiftcilik yaparak sağlayan evli ve 2 çocuk babası Metin Fırıncı'ya ait bir atın dünyaya getirdiği tayın yüzünü görenler şaşkınlık geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel