Arap turistler çarşafla rafting yaptı

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Fırtına Deresi’nde gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası sona erdi. Büyüklerde Ekstrem Türk Kulübü'nün birinci olduğu yarışmada, şampiyonaya renk katan Dedeler Fırtına Rafting ekibine de kupa verildi. Yarışmadan sonra si

Arap turistler çarşafla rafting yaptı
Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Fırtına Deresi’nde gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası sona erdi. Büyüklerde Ekstrem Türk Kulübü'nün birinci olduğu yarışmada, şampiyonaya renk katan Dedeler Fırtına Rafting ekibine de kupa verildi. Yarışmadan sonra siyah çarşaflı Arap turist kadınlar da rafting yaptı.  
Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Fırtına Deresi’nde düzenlenen ve iki gün süren Türkiye Rafting Şampiyonası’nda büyüklerde birinciliği Ekstrem Türk Kulübü, ikinciliği Çaykur Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Ruba Doğa Spor Kulübü elde etti. Şampiyonada Gençler kategorisinde birinciliği Rize Belediyespor, ikinciliği İyiderespor, üçüncülüğü ise Düzcespor elde etti. Şampiyonada dereceye giren spor kulüplerine kupaları verildi. Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, Fırtına Vadisi’nin uluslararası rafting organizasyonlarına rahatlıkla ev sahipliği yapabilecek duruma geldiğini söyledi.
 
DEDELER FIRTINA RAFTİNG EKİBİNE KUPA
 
Türkiye Rafting Şampiyonası'na renk katan Dedeler Rafting ekibine de kısa gösteri inişinin ardından kupa verildi. Takım kaptanı Mustafa Memoğlu, Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl’ün elinde kupayı aldı, amaçlarının rafting sporunun her yaşta yapılabileceğini göstermek olduğunu ve bunu başardıklarını söyledi.
 
ARAP TURİSTLER ÇARŞAFLA RAFTİNG YAPTI
 
Bu arada Türkiye Rafting Şampiyonası'nı izlemeye gelen bir grup Arap turist rafting heyecanını yaşadı. Arap kadınlar, çarşaflarının üzerine yelek giydi, kask taktı, bota bindi. Rehberler eşliğinde Fırtına Deresi'ne giren ve azgın sularda rafting yapan Arap turistler, ilk kez rafting yaptıklarını ve büyük heyecan yaşadıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel