Araç Çoruh'a uçtu: 3 işçi öldü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, düğünden dönen baraj inşaatı işçilerinin bulunduğu otomobil Çoruh Nehri'ne uçtu.  Otomobilde bulunan 3 kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı.Artvin Yusufeli karayolunun Demirkent mevkiinde seyreden İlyas Yıldırım yönetimind

Araç Çoruh'a uçtu: 3 işçi öldü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, düğünden dönen baraj inşaatı işçilerinin bulunduğu otomobil Çoruh Nehri'ne uçtu.  Otomobilde bulunan 3 kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı.

Artvin Yusufeli karayolunun Demirkent mevkiinde seyreden İlyas Yıldırım yönetimindeki 53 EF 282 plakalı otomobil, saat 02.00 sıralarında iddiaya göre aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak Çoruh Nehri'ne uçtu. Kazada, sürücü İlyas Yıldırım (37) ile Kadir Coşkun (23) ve Emrah Topal (23) öldü. Yaralanan Hakan Aydın (27) ise Yusufeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otomobilde bulunan dört kişinin, Artvin Barajı inşaatında çalışan işçiler olduğu ve Artvin'den bir arkadaşlarının düğününden döndükleri belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel