Altın Yatırımcısını üzmüyor

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, altının uzun vadede asla yatırımcısını üzmeyeceğini söyledi. Başak, altındaki yükselişin dünya borsalarındaki dalgalanmalardan kaynakladığını belirterek, “Altın geçen haftaki düşüşün ardından birka

Altın Yatırımcısını üzmüyor

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, altının uzun vadede asla yatırımcısını üzmeyeceğini söyledi. Başak, altındaki yükselişin dünya borsalarındaki dalgalanmalardan kaynakladığını belirterek, “Altın geçen haftaki düşüşün ardından birkaç gündür yükselişte. Altındaki bu hareketlilik dünya borsalarındaki dalgalanmalardan kaynaklanıyor. Ben her zaman söylüyorum altın yatırımcısını üzmez. Uzun vadede altın üzmez. Altın almak isteyen vatandaşlarımızın her zaman kuyumcunun yanında olsunlar. Kuyumcuların yönlendirmesine göre hareket etsinler. Altın insanlık tarihinden bu yana kıymet verilen bir metal ve bu değerini de dünyanın sonuna kadar sürdürecek” dedi.


Çeyrek altının 145 TL’den satıldığını dile getiren Başak, “Talep meselesinde dolayı çeyrek ve tam altında onun dışında vatandaşlarımız bunu eşit şekilde değerlendirsinler. Vatandaşlarımız altını kısa vadede düşünüyorsalar dikkatli olsunlar. Fiyatlar çok hareketli, çeyrek altın 145 TL’den satılıyor. Vatandaşlarımız altını uzun vadede düşünüp almalıdır, hemen alıp bozacaklarsa almasınlar ama 1 yıl, 6 ay saklayacaklarsa altın en güvenli yatırımdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel