Akparti Danışma meclisi toplandı

Yoğun katılımla yapılan toplantıya, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Mardin Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Seval Bektaş, ilçe b

Akparti Danışma meclisi toplandı

Yoğun katılımla yapılan toplantıya, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Mardin Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Seval Bektaş, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’la, teşkilat mensuplarının üstün ve samimi yaklaşımıyla Türkiye’yi dünyanın en önemli ülkelerinden birisi haline getirmiştir. Buradaki en büyük destek biz teşkilat mensuplarının desteğidir. Milletin emanetine sahip çıkan teşkilat mensupları her geçen gün daha da fazla güçlenerek AK Parti’nin muhafazakar ve demokratik siyaset ilkesini vatandaşa iletme ve vatandaşlarımızın sıkıntısını yakından takip etmekteyiz. Bugün dünyada 21. Yüzyıla girmişken hiç beklemediğimiz bir anda Mısır’da darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık.

Mısır dikta anlayışından en sonunda Mursi ile kurtulmak isterken, ne yazık ki hem içerdeki hem dışardaki güçler bir yıl geçmeden demokrasiyi al aşağı etmişlerdir. Türkiye’de son on bir yıldır yükselen oy grafiği ile güçlenen AK Parti Türkiye’yi ekonomik manasıyla ayağa kaldırarak Türkiye’yi dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline gelmiştir. Demokrasi havarisi geçiren batının tavrına bir bakın. Geçmiş dönemlerdeki tavrından hiçbir farkı yok. Biz Müslümanlar, Kuran’ı Kerim’de de bahsedildiği gibi bizler onlardan olmadıkça onlar bizlerle beraber asla olmayacak. Eşimizi dostumuzu iyi tanımalı çevremizdekilerle ve mazlumlarla beraber birlik ve beraberlik içinde birbirimize kenetlenmeliyiz. Muhalefet liderleri dengesiz açıklamalar yapsalar da bu millet CHP’yle, MHP’yle, SP’yle birlik ve beraberlik içinde dostluk örneği sergilediler.

1.20130706173214.jpg

 

Bu millet bu oyunlara gelmeyecek ve birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yaşayacaklar. AK Parti, il, ilçe, mahalle, köy ve kadın teşkilatları olarak daha samimi ve daha yoğun bir şekilde çalışacağız. Seçime az bir süre kaldı ve gece gündüz demeden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Biz yerelde hem belediye hem hükümet yatırımlarıyla göz doldurmaya devam etmekteyiz. Hiç kimsenin hayal dahi edemediği Erdoğdu yolu neredeyse bitmek üzere. Erdoğdu yolu bizim yüz akımız ve AK Parti’nin kısa sürede ne yapabileceğinin en önemli göstergesidir. Gezi parkı olaylarından sonra Maçka ilçe teşkilatımıza CHP’li üyelerin saldırıları olmuştur. Şu anda yargıya taşınan meseleyle ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Ancak bizi yolumuzdan hiç kimsenin caydıramayacağını en iyi CHP’lilerin bilmesi gerekmektedir. Bizler büyük badirelerden geliyoruz.

Bizim ilçe teşkilatlarımıza, il binamızın seçim ofislerine dahi saldırılar düzenlenerek, camları kırıldı. Ama bizler davamızdan vazgeçmedik. Bizler Trabzon’dan yüzde 60 oy oranıyla çıktık. Halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Maçka ilçe teşkilatımıza yapılan bu saldırıyı kınıyor. Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen CHP’li yetkililerden bir özür bekliyorum. Özür dileyerek, bu olayı yapanlar hakkında soruşturma açmalıdırlar. Akyazı stadyumu ihale edildi. İtirazlar ve mahkeme kararları nedeniyle biraz uzadı. En kısa zamanda Akyazı sona erecektir. O dolgu sahasında Trabzonspor’umuza layık 40 bin kişilik uluslararası stadında güzel bir stad yapılmaya başlamıştır. Kanuni Bulvarında kazma vuruldu ve çalışmalar başladı.

2.20130706173231.jpg

Her geçen gün artan trafik sıkıntısı Kanuni Bulvarı’nın yapımıyla biraz daha rahatlayacaktır. Bakanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, Trabzon’un sorunlarını en kısa sürede konuşarak gündeme getiriyoruz. CHP beldelerde sandıklar kurarak kendi kendilerine çalıp oynayarak, büyükşehire karşı duruş sergiliyorlar. Biz bu cüretkarlıklarına çok alıştık. Trabzon’da belediye başkanlığı yapmış, Canalioğlu, hiç çekinmeden Türkiye’nin geleceğine olumsuz bir bakış açısıyla ‘Bende çapulcuyum, Atatürk’ün çapulcusuyum’

diyerek, Atatürk’e dahi hiç yakışmayacak bir söz söylemiştir. Kendisine hiç yakışmadı, kendisini toparlamasını umuyorum. Kendini toparlamak sadece tokalaşmakla, sarılmakla olmaz. Çıkıp herkesten özür dileyeceksiniz. Düzenlediğimiz basın toplantısında AK Parti’nin yaptıkları yatırımları ana başlıklarla sunabildik. Biz teşkilatlarımızla, sandık yönetim kurullarımızla her sandıkta oy kullanacak 300 kişiye 9 kişiyle ulaşıyoruz. Allah’a şükürler olsun ki yeniden Ramazan ayına ulaştık. Ramazan sadece bizim değil CHP’li, MHP’li, SP’li ve diğer siyasi partilere mensup kardeşlerimizin de en güzel ramazanları olsun dileğiyle daha nice ramazanlar diliyorum” dedi.

İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın ardından söz alan Trabzon Belediye Başkanı Vekili Seyfullah Kınalı, belediyenin çalışmaları hakkında teşkilata bilgi verdi. Kınalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “belediyemiz 4,5 yılki çalışmaları ortadadır. Trabzon’da 2004-2209’da göz boyama üstüne ilozsonistlik yapıldı. Bu göz boyama bayağı başarılıydı. Böyle bir ortamda 2009 seçimlerine gidiliyordu. Biz de seçimi nasıl alabiliriz diye yol haritası belirledik. Projeli teke teker sıraladık. Böyle bir ortamda seçime gidilerek Trabzon’u AK belediyecilikle buluşturduk. Verdiğimiz sözleri tutmak için harekete geçtik” diye konuştu. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam ederek, teşkilat mensupları dilek ve temennilerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel