AK Parti'den bir açılış daha!

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu , AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş

AK Parti'den bir açılış daha!

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu , AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş Karşıyaka Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

Açılışa bir çok Ak Partili katılırken tezahüratlar da eksik olmadı.

AK Parti İlçe Başkanı Temel Altunbaş açılış konuşmasını yaptı. Altunbaş; 30 martta yapılacak seçimler artık yerel seçim olmaktan çıkmış ve cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri direk etkişleyecek bir seçim haline geldi. Sizden önemli ricam desteklerinizi devam ettirmeniz ve üzerimize oynanan oyunlara izin vermemenizi istiyorum.Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Altunbaş’ın ardından söz alanAk Parti Trabzon Milletvekili  Safiye Seymenoğlu  30 Mart seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek “Çalışıyoruz, ilçe ilçe geziyoruz, sorunları yerinden dinliyorum. Şunu diyebilirimki gittiğimiz her yerde ilgi ve destekle karşılanıyoruz. 3 dönemdir iktidarda olup bu kadar destek görmek bizim için çok güzel. İnşallah bu seçimlerde de kazanırız ve hizmetlerimize devam ederiz. Büyükşehir bizim için çok önemli. Mevcut başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilimize oldukça ilgili ve hakim. Onunla seçimi kazanacağımıza ininaıyoruz. Aynı şekilde ilk kez seçilecek Ortahisar Belediye Başkanı’nın Ahmet Metin Genç olacak.” Dedi.

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ise  Yıllardır  beri bu savaşın içinde olduğunu söyleyerek “Milletvekilliğine dahi aday oldum. 2001 yılından beri mücadele ediyoruz iktidar olarak insanımıza hizmet ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bugün sizlerin içinden biri olarak evladınız olarak, Trabzon büyükşehir oldu Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlık yaptı. İnşallah yeni kurulan Ortahisar Belediyesi  başkanı olarakta sizlere hizmet yapacağız. Başbakanımız , gezi olayları ve 17 aralıkta başlayan operasyonlarla bu milletin önünü kesmek isteyenler var. Bu kirli senaryolara Trabzon olarak, Türkiye olarak en güçlü şekilde cevap vereceğiz. Bu seçim yanlızca yerel seçim değildir bu seçim cumhurbaşlığı seçimini direk etkileyecek ve genel başkanımız içinde çok önemli bir seçim.  Bizim hedefimiz yüzde 61 le hedefimize ulaşmalıyız. Başbakanımızın elini güçlendirerek cumhurbaşkanlığına aday olacak. Diğer partiler kendi içinden aday çıkaramayarak başka partilerden isimler bulup aday çıkardı. Böyle siyaset olmaz. Biz seçimlerde kiminle yarışacağımızı bilmiyoruz. Hangi partinin kime destek olacağı belli değil, ittifak sesleri duyuyoruz ancak işe yaramayacak. Trabzon’da son 5 yılda olduğu gibi Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Ortahisar’da da Ak Parti belediyesiyle bu kardeşinizle devam edeceğiz. Biz çalışmayı ibadet gören insanlarız. Bizler aday olarak bakanlarımız, meclis üyelerimiz teşkilatlarımız bir aile olarak çalışacağız. Seçimlerin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Durmak yok yola devam diyoruz.” İfadelerini kullandı

Son olarak söz alan Mevcut  Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise şöyle konuştu;

Az önce namazdan çıkan kardeşlerimizi ziyaret ettğimde onların gözlerinde bize olan sevgiyi görünce en büyük sevinci en büyük hevesi ve hizmet aşkını bize aşılıyor.  Biz onlara layık olabilrsek hanımlarımıza gençlerimize ağabeylerimize ne mutlu bize. Onun için 5 yılımızı Ahmet Metin Genç kardeşimizin söylediği gibi geçirdik. Burada bir broşür gördüm, hani ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyoruz ya, hani ben lafa değil icraata bakarız diye halkımız bize söylüyor ya onun 4-5 fotoğrafını gördük arkadaşlar bu broşürde. Fatih – Tanjant  bağlantı yolu, hani diyorlar ya kendi bütçemle yaptım, derin deşarj sistemi kendi bütçemle yaptım,  itfaiye Reşadiye kavşağı , Zağnos 2. ve 3. etap , Asfalt plenti kendi bütçemizle yaptık saatte 240 ton asfalt üretiyor. Bu asfalt plentinin farkını söyleyelim , kendi farkımızı söyleyelim,  2004- 2009 yılları arasında 5 yılda toplam 177 bin asfalt üretildi, biz sadece 1 yılda 5 yılın toplamının 20bin ton fazlasını 193 bin asfalt ürettik bu şehire. Modern otobüsler diyoruz 45 tane sıfır toplu ulaşım aracıyla hizmet veriyoruz.  Eskiden tabutluk gibi araçlarla insanlar taşınıyordu artık 45 tane modern aracımızla farkımızı gösterdik. Hemen onun yanına 25 trilyonluk araç gereç parkı yaptık. Tabakhane kentsel dönüşümü de var bu broşürde, Uğurlu – Karşıyaka yolu,   Oyuncakistan, Ayasofya Kavşağı yer alıyor. Trabzonumuzu 3 cümleyle ifade edecek olursak Trabzon’un nasıl bir noktaya getirdiğimizi bize göstermiş oluyor.

Trabzon 81 il içerisinde yaşam kalitesi açısından sıralamada 4. Sırada yer almaktadır. Trabzon belediyecilik anlamında ülkenin en önde illeri arasında yer alarak 2.sıraya yerleşmiştir.  Yine Trabzon Türkiye’nin en temiz şehir seçilmiştir. İşte farkımız bu. Bütün bu hizmetlerin sonunda  sözümnü yerine getiren  bunun mimarı Başbakanımız ve Genel Başbakanımızdır. Trabzon’un büyükşehir rüyasını gerçekleştiren de kendisidir. Trabzonumuza ispat ettik ki gezen tozan değil iş yapan olduğumuzu gösterdik.

 Karşıyaka’mıza gelelim. Sadece rakamları okuyorum, asfaltlama 13904 ton  asfalt kullanılmıştır. Toplam asfaltlamada 90793 metre karedir, ıslah edilen yol 17220 metre ,  yeni açılan yol 2155 metredir, hafriyat 2250 metreküp , asfalt sökümü 20500 metre karedir , betonlama 663 metre küptür, metraj olarak betonalama  3270 metredir. Burada önemli bir arter yapılıyor Uğurlu – Karşıyaka yolu 100 trilyona mal olacak. Bu 2009 yılından 2014 yılına kadar başlatılmış olan dev bir adımdır. Yıllardır vaadedilen Karşıyaka Beşirli yolu bizim dönemimizde oldu. En büyük adımlardan birisi Karşıyaka’da doğalgaz eksik olanları 2014 yılında bitirmiş olacağız.  Karşıyaka’da  110daire 47dükkan  1147 ünitenin kapısında  doğalgaz var. Bunların sonucunda diyoruz ki biz nasıl bir hizmet kervanı olduğumuzu ifade etmeye çalıştık

 Bugün Ortahisar belediyesi olarak hizmet edecek olan Ahmet Metin Genç’tir . Biz ona o bize kefildir. Onunla birlikte bir sinerjiyi yakalayarak kat be kat izmet verebiliriz. Bana oy veren ona da oy verecek , ona oy veren bana da verecek. Hatta diğer ilçelere de verecek. Ve hizmetimize katkı sağlayacaktır. Hatta 18 belediye de Ak belediyeciliği göstereceğiz. Bu seçimler sadece mahalli seçimler değildir. Türkiye’nin istikbalini ilgilendiren bir seçim olduğunu artık herkes ifade ediyor.  Biz Başbakanımızla birlikte bütün yolsuzlukların karşısındayız. Ama memleketi çökertmek için birden bire güvenliğimizi ilgilendiren milli istihbarat teşkilatımızın tıralarına el koyup bizi yabancı ülkelere journellemeye kalkanlara ve aynı şekilde ekonomimizi birden bire çökertebilmek için en büyük kuruluşlarımızın mal varlıklarına ve banka hesaplarına el koymaya kalkanlara halk bize bütün gezilerimizde cevap vereceğini bize söylemektedir. Dışardan oynanan kirli oyunlarla yapılanlara biz seçimlerde hayır diyeceğiz.  Sonuç olarak diyoruz ki; Daha güzel günlere daha güzel Türkiye’ye ve daha demokratik bir Türkiye’ye ulaşmak için, Trabzon’u dünya kenti yapmak için hangi siyasi partiden olursa olsun Ak Parti’yi seçimlerde destekleyelim. İnşallah 30 Mart günü Türkiye’nin kurtuluşuna yeniden imza atacağız.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler