4 kişiye 90 yıl hapis cezası!

A Samsun'un İlkadım ilçesinde kaçırdıkları bir kadına zorla tecavüz edip değerli eşyalarını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan 4 sanığa, toplam 90 yıl hapis cezası verildi. İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde yaklaşık 1 yıl 3 ay

4 kişiye 90 yıl hapis cezası!

A Samsun'un İlkadım ilçesinde kaçırdıkları bir kadına zorla tecavüz edip değerli eşyalarını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan 4 sanığa, toplam 90 yıl hapis cezası verildi.

İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde yaklaşık 1 yıl 3 ay önce gideceği yere götürmek üzere araçlarına aldıkları S.S. (42)'ye tecavüz edip, özel eşyalarını ve telefonunu gasp ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 4 sanık,

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, hakim karşısına çıktı.

Sanıklardan Utku Ş. (21) ve Fahrican G. (19) ve zanlılara yardım ettiği iddia edilen Tuncay T. (20) ve Ömer Ö. O. (21) mahkemede son savunmalarını yaptı. Haklarındaki suçlamaları reddeden sanıklar, suçsuz olduklarını söyledi.

Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Utku Şenol ve Fahrican Gündoğdu'ya ırza geçme, gasp ve kaçırma suçundan 25'er yıla, Tuncay T. ile Ömer Ö. O.'nun da gasp, ırza geçmeye yardımcı olma ve kaçırma suçlarında ise 20'şer yıl hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel