14 yaşındaki hırsız kız yakalandı

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bugün meydana gelen olayda, hırsızlık suçundan yaşından suç kaldı bulunan S.P. (14) ile B.G. (12), Alaattin Ç.'ye (59) ait eve girerek ziynet eşyası ve para çalmak istedi.Bu sırada Alaattin Ç.,

14 yaşındaki hırsız kız yakalandı

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bugün meydana gelen olayda, hırsızlık suçundan yaşından suç kaldı bulunan S.P. (14) ile B.G. (12), Alaattin Ç.'ye (59) ait eve girerek ziynet eşyası ve para çalmak istedi.

Bu sırada Alaattin Ç., hırsızlardan S.P.'yi evinde yakaladı, B.G. ise kaçtı. Boğuşma sonucu S.P.'yi yakalayan ev sahibi, polise haber verdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan S.P., Çocuk şubeMüdürlüğü'ne teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel