WhatsApp katılımcı sayısını yeniden arttırıyor!

WhatsApp, yeni özellikleri test ederken mevcut işlevler için de önemli güncellemeler yapıyor.

WhatsApp katılımcı sayısını yeniden arttırıyor!

Katılımcı sayısı yeniden artıyor, bu kez iki katına çıkacak.
WhatsApp, uygulamanın mevcut ayarları üzerinde önemli değişiklikler yapıyor. Gizlilik güncellemeleriyle yepyeni özelleştirmeleri kullanıcıyla buluşturan şirket, çevrimiçi gizleme gibi önemli ayarları piyasaya sürdü.

Meta bünyesindeki şirket, yeni özelliklerin yanı sıra son dönemde gruplar üzerine de yoğunlaşıyor. Katılımcı sayısından dolayı eleştiri alan WhatsApp, neyse ki bu sorunu kökünden çözüyor.

KATILIMCI SAYISI İKİ KATINA ÇIKIYOR
WhatsApp, gruplar için katılımcı sayısını artırıyor. Daha önce 256 kişiyle sınırlı kalan ve bu rakamla tepki toplayan şirket, yakın zamanda katılımcı sayısını 512 kişiye kadar yükseltti. Ancak bununla da yeterli kalmayacak. WhatsApp, bukez 512'ye yükselttiği rakamı da iki katına çıkaracak.
Wabetainfo'nun aktardığına göre WhatsApp, beta sürümünde katılımcı sayısını 1.024 kişiye çıkarttı. Test kullanıcıları bir grup oluşturmak istediklerinde, 512 kişilik katılımcı sayısının 1.024 olarak güncellenmesine dikkat çekti. Hem Android hem de iOS kullanıcıları son beta sürümde daha fazla katılımcı ekleyebiliyor.

TELEGRAM, BU ALANDA WHATSAPP'I SOLLUYOR
Rus merkezli mesajlaşma platformu Telegram, WhatsApp'ın en iddialı rakibi. Milyonlarca aktif kullanıcıya sahip platform, özelleştirme bakımından WhatsApp'ın bir hayli ötesinde. Öyle ki WhatsApp'ın grup katılımcı sayısı 1.000 civarlarında iken, Telegram'da ise bu rakam 200.000. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler