Apple, iOS 16.0.3 güncellemesini yayınladı!

Yeni İOS güncellemesinde birçok hata bulunan Apple, kısa süre önce yayınladığı iOS 16.0.3 yapı numaralı güncellemesiyle sorunları ortadan kaldırıyor.

Apple, iOS 16.0.3 güncellemesini yayınladı!

Apple, iPhone ve akıllı saatleri için yeni bir güncelleme yayınladı. Son işletim sistemi iOS 16'da birçok şikayet alan firma, yeni küçük yamalar ile bu sorunları çözüyor. Özellikle iPhone 14 serisinde yaşanan hatalar gündeme gelirken, yeni güncelleme en çok da bu cihazlardaki hatayı ele alıyor.

Kısa süre önce yayınlanan iOS 16.0.3 güncellemesi iPhone'lar için gelirken, watchOS 9.0.2 güncellemesi ise Apple Watch akıllı saatler için geliyor. İşte son güncellemelerle yapılan değişiklik ve iyileştirmeler...

IPHONE'DA NELER DÜZELTİLDİ?

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'te gelen arama ve uygulama bildirimlerinin gecikme ya da görünmeme sorunu düzeltildi.
iPhone 14 modellerinde,  CarPlay kullanılarak telefonda konuşurken mikrofondan gelen düşük ses sorunu giderildi.
iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max'te kameranın yavaş çalışma sorunu giderildi.
e-Posta ve gelen maillerde yaşanan çökme sorunları düzeltildi.

APPLE WATCH'DA NELER DÜZELTİLDİ?

Spotify'da ses akış sırasında yaşanan kesinti sorunu giderildi
AssistiveTouch kullanıcıları için, alarm kaldırıldıktan sonra alarm erteleme bildirimleri görünmeye devam ediyordu. Bu sorun düzeltildi.

Cüzdan ve Fitness uygulaması verilerinin, yeni eşleştirilmiş Apple Saatlerinde tam olarak eşitlenmeme sorunu giderildi.
Bazı Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Ultra kullanıcıları için mikrofondan gelen sesin kesilme sorunu giderildi.

Sizler de iPhone'larda yaşanan sorunlar ve güvenlik güncellemelerini yapmak için, en son çıkan iOS 16.0.3 sürümünü indirip yükleyebilirsiniz. Yapmanız gereken, Ayarlar-Genel-Yazılım Güncellemesi seçeneklerine gitmek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji