Anahtar Deliği - Gümrükçüoğlu Osman Nuri Sevinç'i istemedi.19.11.2014

Örs'ün hedefi milletvekili olmak. Erdoğan "Meclis size teslim" diye kime dedi. Özak ne yapacak.

Anahtar Deliği - Gümrükçüoğlu Osman Nuri Sevinç'i istemedi.19.11.2014

ASBAŞKAN BAŞARAN’I DEMEK Kİ TANIYAMAMIŞIZ!

Trabzonspor camiasında bazı insanların kafasında kulübü Başkan Haüciosmanoğlu’nun değil, Kulüp ceosu Burak Gürdal ile Genel Müdür Sinan Zengin’in yönettiğine dair kanaat var.

Bu kanata sahip olan kişi sayısı az olsa bile kulüple ilgili kararları Gürdal ile Zengin’in verdiği yönünde kanaate nasıl varmışlar bunu bilemeyiz.

Kulüple direk işi olanlar belki Zengin ve Gürdal’laü muhatap olduklarında istedikleri gibi karşılık bulamadıkları için bu profesyonelleri sorumlu tutabilirler.

Ancak gerçek bu şekilde değil.

Haciosmanoğlu bir karar vereceği zaman yönetimde olan isimleri dinlemiyor, onların görüşlerine başvurmuyor da profesyonel çalışanları mı dinleyecek?

Biz en çok da As Başkan Ali Kemal Başaran’ın sessiz ve tutarsız davranmasına şaşıyoruz.

Kendisinin Trabzonsporlu olmasından asla şüphe duymuyoruz ama Haciosmanoğlu, Trabzonspor kulübünü yaz boz tahtasına çevirip, kendi yazıp kendi oynarken buna nasıl tahammül ediyor, nasıl müdahale etmiyor anlamış değiliz.

OSMAN NURİ SEVİNÇ’İ GÜMRÜKÇÜOĞLU İSTEMEDİ

AK Parti Ortahisar ilçe başkan adaylığı için Ömer Odabaş teşkilatta adaylığını açıklarken yanında eski belediye başkan yardımcısı Osman Necip Sevinç’in yer alması parti içinde kafaları bayağı karıştırmış.

Odabaş’ın arkasında Gümrükçüoğlu olduğu bilindiği halde ve bu ikili arası nane molla iken, bu ne poz Sayın Sevinç diyorlar!

O. Necip Sevinç geçen dönem belediye meclis üyesi olarak görev yaptı, başkan yardımcılığı görevini de yürüttü.

30 mart yerel seçiminde ne Gümrükçüoğlu ne de Ortahisar İlçe Başkanı Sevinç’i belediye meclis üyeliğine aday göstermedi.

Sevinç, Odabaş’ın yanında yer alarak, aklı sıra mevcut Başkan Temel Altunbaş’a gözdağı veriyor.

Halbu ki, Osman Necip Sevinç’i belediye meclis üyesi olarak istemeyen Gümrükçüoğlu.

Gümrükçüoğlu, Sevinç’le çalışırım deseydi, Ortahisar ilçe yönetimi de kendisini belediye meclis adayı gösterirdi.

ÖRS’ÜN HEDEFİ MİLLETVEKİLİ OLMAK

30 Mart yerel seçimlerinde Trabzon bir siyasetçi kazandı.

Bu isim Doç. Dr. Hüseyin Örs, MHP’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı.

Seçimde büyük ilgi görmesine rağmen gördüğü ilgiyi sandık sonucuna yansıtmayı başaramayan Örs, seçimin ardından KTÜ’deki öğretim üyeliği görevine geri döndü.

Bir yandan da MHP teşkilatının aktivitelerine katılıyor, sürekli vatandaşın içinde yer alıyor.

Günümüz siyasetinde prim yapacak bir yapıya sahip olan Örs’ün önümüzdeki dönem hedefi 2015 haziran ayında yapılacak genel seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olmak var.

MHP büyük ihtimalle Örs’e milletvekilliği adaylığı verir ancak seçilebilecek sırada olur mu olmaz mı onu partinin potansiyeli gösterir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MECLİS SİZE TESLİM KİME DEDİ?

Siyasette bazen iki üç saat nutuk atmak çok anlam ifade etmez.

Ancak, bir liderin bir sözü veya kaş göz işareti çok anlam ifade edebilir.

Bu yazımızda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meclis size teslim dediği bürokrattan kısa bahsedeceğiz.

Bilindiği gibi TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Akçaabatlı, aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara bürokrasisinde tuttuğu isimlerden biri.

Cumhurbaşkanı olduktan sonra meclisin açılışına katılan Erroğan’ı karşılayanlar arasında Genel Sekreter İrfan Neziroğlu’da vardır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine kısa ve net bir mesaj vermiş:

Meclis size teslim demiş.

Genel Sekreter anlamında mı yoksa milletvekili seçilir gelirsin mi demek istemiş, o gün bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözü Ankara kulislerinde tartışılıyor.

ÖZAK NE YAPACAK?

Trabzonspor efsanesinin önemli futbolcularından biri olan Faruk Nafiz Özak, takım kaptanlığının yanı sıra kulüpte genel kaptanlık, başkan yardımcılığı ve başkanlık görevlerinde bulundu.

Siyasete yandan girmesine rağmen üç dönem üst üste Trabzon milletvekili seçildi, Bayındırlık ve Spor Bakanlığı görevlerinde bulundu.

Milletvekili olarak üç dönem üst üste görev yaptığı için önümüzdeki genel seçimlerde yeniden aday olması parti tüzüğüne aykırı, aday olamayacak.

Bundan sonra Özak’ın ne yapacağı konusunda bazı değerlendirmeler oluyor.

Tanıdığımız Özak nereye yerleşirse yerleşsin Trabzon’dan kopması zor, mutlaka Trabzonspor Kulübü’ne çok uzak olmayacaktır, daha doğrusu kulübe uzak olmamalı.

Ya kulüp başkanı olacak ve bu kulübü düzlüğe çıkaracak, ya da kulübü temsil edecek bir başkan ve yönetim kurulunu organize edecek ve onlara ombusmanlık yapacak

MHK'DA TRABZONLU KIYIMI

Futbolun her alanında olduğu gibi merkez hakem kuruluda Trabzonlu hakemleri budamaya başladı.

İstanbul, Ankara ve İzmir’den gelen genç hakemlere yer açmak isteyen MHK, Trabzonlu hakemlere maç vermeyerek istifaya zorluyor. En acısı da Trabzon’da merkez hakem kurulunun bir temsilciliği bulunmasına rağmen temsilcilik koltuğunda oturan Turgay Güdü’nün hiçbir şey yapamaması.

Şimdi soruyoruz; MHK de temsilciliği bulunan bir ilde 10 hafta sonunda bir süper lig hakemine bir maçın verilmesi normal mi?

Temsilciği bulunmayan ve 40 yaşını aşmış İlker Meral, Deniz Çoban, Özgür Yankaya gibi hakemlerin daha fazla maç almalarının altında yatan gerçek ne?

3’er maç ceza almalarına rağmen Volkan Bayaslan ve Çağatay Şahan isimlerinin 4’er maç almalarını kim sağlıyor?

Temsilciler tarafından Trabzonlu hakemlerin raporları değiştirilerek ceza alıp maç almamaları sağlanırken Trabzon temsilcisi Turgay Güdü neden kılını kıpırdatıp hakemlerin haklarını savunmuyor?

Merkez hakem kurulu Trabzon temsilcisi Turgay Güdü “ben maaşımı alırım üstlerim ne derse onu uygularım” mantığında ..

“Trabzon’dan süper ligde 4 hakem var" diye övünen Turgay Güdü’ye yeni çıkan iki hakemin kaç süper lig maçında orta hakemlik yaptığını soruyoruz.

Kişiler oturduğu koltukta temsil ettikleri ilin hakemlerinin haklarını korumalıdır. Koruyamıyorlarsa yapılacak tek şey istifa edip yetkisiz koltuğu boşa işgal etmemeleridir.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler