Anahtar Deliği -Hazimetin Baş sorumlusu hacıosmanoğlu. 07.10.2014

Hazimetin Baş sorumlusu hacıosmanoğlu. 07.10.2014

Anahtar Deliği -Hazimetin Baş sorumlusu hacıosmanoğlu. 07.10.2014

HEZİMETİN BAŞ SORUMLUSU HACİOSMANOĞLU

Bordo mavili takım, bayramın ikinci günü Karabük deplasmanında hezimete uğraması, camiadaki bayram havasını mateme dönüştürdü.

Dün Kadir Özcan tesislerinde kulüp tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni çok sönük geçerken, törende bulunan az sayıdaki yöneticinin adeta ağzını bıçak açmıyordu.

Vahit Halilodziç’ten tam olarak umudunu kesen bazı yöneticiler, bu belayı Trabzonspor Kulübünün başına Başkan Haciosmanoğlu tek başına sardı, bu beladan bizi ve kulübü kurtaracak olan yine Başkan’dır diyorlar.

Sezon başından beri sürekli başarısız sonuçlar alan, takımın oynadığı oyun futbol camiasında hiç kimseyi tatmin etmeyen Trabzonspor’a, ardı ardına gelen iki mağlubiyetin ardından bir kurtarıcının gelmesi lazım.

Başkan Haciosmanoğlu kulübün başına Halilhodziç belasını nasıl sardım, bu beladan nasıl kurtulacağım diye kara kara düşünürken, diğer yöneticiler ise Halilhodziç’e güvenmediklerini çevreleriyle paylaşmaya başladılar.

Bordo mavili camianın bir tutam bayram morali vardı, Karabük karşısında elde edilen hezimet sonuç bu morali de alıp götürdüğü gibi, dün sokaklarda kimsenin yüzü gülmüyor, kimsenin ağzını bıçak açmıyordu.

DOBİ HASAN TRABZON’U ÖZLÜYOR

1983-1984 futbol sezonunda Samsunspor’dan Trabzonspor’a gelen namı değer Dobi Hasan, bordo mavili formayı giydiği ilk sezonunda şampiyonluğu taşırken, oynadığı futbolla da taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

Aslen Trabzonlu olan ve ailesi Samsun’a göç etmiş Dobi Hasan Trabzonspor’da aralıksız altı sezon futbol oynadı, özellikle de derbi maçlarında kilidi açan futbolcu olarak tarihe geçti.

Futbolu bıraktıktan sonra futboldan kopmayan teknik direktör olarak futbol sektörüne hizmet vermeye devam eden Dobi Hasan lakaplı Hasan Şengün, kurban bayramı vesilesiyle memleketi Trabzon’a geldi. Dostlarıyla buluştu, Trabzonspor camiasının önde gelen isimlerini ziyaret etti.

Futbol hayatını noktaladıktan sonra Samsun’a yerleşmesinin bir hata olduğunu vurgulayan Dobi Hasan, Trabzon’da kalıp teknik direktörlük kariyerine bu şehirde devam etme kararı alamadığı için kendisine hayıflanıyor.

GÜMRÜKÇÜOĞLU NEDEN YOKTU?

AK Parti’nin bayramlaşma töreni her zamanki gibi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde dün gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu katılmazken, törende Büyükşehir’i Genel Sekreter Davut Çakır temsil etti.

Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ile Aydın Bıyıklıoğlu bayramlaşma törenine katılırken, Faruk Özak hac farizasını yerine getirdiği için Erdoğan Bayraktar ise bayramdaki yoğun programı için törene katılmadılar.

Salona girişte en etkili isim olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç görüntü verirken, eski Milletvekili Şeref Malkoç ise salona en erken gelen isimlerden biri oldu.

AK Parti’nin gençleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşma törenine ilgi göstermezken, bazı ilçe belediye başkanları da törene katılmadığı gözlendi.

SAĞLAM AİLESİNİN ACISI

Trabzon Yazarlar Birliği Genel Başkanı İbrahim Sağlam aynı zamanda Haber 61. net’in de köşe yazarlarından biridir.

Meslektaşımız ve aynı zamanda haber sitemizin bir üyesi olan İbrahim Sağlam önceki gün anne acısıyla sarsıldı.

Annesi Seher Sağlam’ın önceki gece sabaha karşı kaybeden Sağlam ailesi, merkeze bağlı Geçit Mahallesi’nde yapılan törenin ardından aile kabristanlığına defnettiler.

Haber 61. net ailesi olarak biz de İbrahim Sağlam arkadaşımızın acısını yürekten paylaşıyor ve merhume Seher annemize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Mimar İlhan Sağlam ve Harita Mühendisi ve eski Trabzon Belediye meclis üyesi olan İsmail Sağlam’ın da annesi olan merhume Seher anne için dün akşam Gülbaharhatun Mahallesi’ndeki evinde kuran-ı kerim ve mevlidi şerif okutuldu.

HIZIRBEY MAHALLESİ DÖNÜŞÜM DIŞI MI KALDI?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentlerde başlatılan dönüşüm projelerinden vaz mı geçti diyerek vatandaşlar buna benzer soruları bize da sormaya başladılar.

AK Parti iktidarının en önemli projelerinden biri olan şehirlerin yıkılıp yeniden yapılması projesinin ağır aksak yürümesi. Daha önce yakılacak denilerek kamu kurum ve kuruluşları tarafından hizmet verilmeyen mahallelere, doğalgaz hizmetinin verilecekmiş gibi yatırım yapılması belli ki vatandaşların kafasını hayli karıştırmış.

Trabzon’un Hızırbey Mahallesi’ne bu zamana kadar doğalgaz hattı döşenmemesinin sebebi olarak mahallede dönüşüm projesi uygulanacak denmesine rağmen, son dönemde doğalgaz ana dağıtım hattının mahalleye çekilmiş olması, bu mahallede yaşayan vatandaşların kafasını karıştırmış.

Hızırbey Mahallesi’nde dönüşüm projesi uygulanmayacak söylentileri kulaktan kulağa yayılmaya başlandı.

Yetkililer bu konuda mahalle sakinlerini bilgilendirmek için bir açıklama yaparlarsa, o mahallede ikamet eden aileler de yetkili ağızlardan duyacakları için tatmin olacaklardır.

TRABZONSPOR’A GÜÇLÜ ADAY VAR MI?

Trabzonspor’da saha sonuçlarının kötü gitmesi herkesi endişelendiriyor.

Bordo mavi kulislerde Aralık ayında olası bir başkanlık seçimi olması gündemde. Büyük bir çoğunluk böyle bir olasılığın varlığından bahsediyor. Peki bu seçim olursa kimler aday olur? Mesela Muharrem Usta potansiyel adaylardan.

Tabi kulübün borç yükü de göz önünde bulunduruluyor. Celil Hekimoğlu ve Metin Atasoy da konuşulan isimler arasında. Konuşulan isimlerden Bekir Bülbüloğlu’nun gündeminde böyle bir beklenti yada kendisine gelen bir baskı yok.

Lakin ekip güçlü olursa içinde yer alacağı söyleniyor. Ama öyle biri var ki gündeme gelen isimlerden daha fazla o baskı görüyor. Oltan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Köleoğlu bu isim.

Trabzon Ticaret Odası Başkanı aynı zamanda. Bu isim üzerinde oldukça güçlü haberler geliyor kulağımıza. Ekibi de çok sağlammış. Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterir.

MUSTAFA BEYAZLI ŞAŞIRTTI

AK Parti Trabzon’da öyle bir bayramlaşma yaptı ki, son yılların en ruhsuz, en tatsız bayramlaşmasıydı desek yeridir.

Mesela milletvekillerinden sadece Safiye Seymenoğlu vardı.

Mesela güçlü isimler yoktu. Sıcaklık yoktu.

Neyse.. Biz işimize bakalım.

Bayramlaşma törenine katılanlar arasında ilginç isimler vardı.

Mesela bunlardan bir tanesi TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı.

Beyazlı biraz geç geldi salona.. Konuşmalar yapılırken. Baktı ki en önde yer yok ayakta bir süre konuşmaları dinledi.

Sonra salondan çıktı. Onu görenler, “Milletvekili adayı mı olacak?” acaba demeden edemedi..

Salonda dikkat çeken bir isim daha vardı. Türksesi Gazetesi’nin eski sahibi Erol Üzen. O salonda sonuna kadar durdu ve konuşmaları dikkatle izledi.

TRABZONLU HANGİ İŞ ADAMI YILANA SARILDI?

Trabzon’da bazen iş dünyasında ilginç ayrıntılar gizlidir.

Geçtiğimiz gülerde gözümüze böyle bir ayrıntı çarptı. KARGİD Trabzon Şubesi’nin düzenlediği ‘Uganda seyahati’nde Trabzonlu iş adamları bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular. Bu ziyaret sırasında cesaretiyle parmak ısırtan biri vardı. Tam Uganda’nın merkezinde çok tehlikeli olan Piton yılanı gösterisine şahit oldular.

İşte bu gösteride o iş adamı yılanı gösterici yardımıyla boğazına bir atkı gibi taktı. Ve bu pozunu sevenleriyle paylaştı. Altına, “Cesaret Türk’e yakışır” yazdı.

O iş adamı Murat Yavuz. Yüreğimizi ağzımıza getirdi ama iyi de poz verdi diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar