Onur için Çinli doktor!

Onur Kıvrak'ın 6 ay sürmesi beklenen sakatlık süresinin kısaltılması için çaba harcanıyor.Varşova maçında sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk meydana gelen Onur Kıvrak'ın 6 ay sürmesi beklenen sakatlık süresinin kısaltılması için çaba harcanıyor.Onur, 2

Onur için Çinli doktor!

Onur Kıvrak'ın 6 ay sürmesi beklenen sakatlık süresinin kısaltılması için çaba harcanıyor.

Varşova maçında sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk meydana gelen Onur Kıvrak'ın 6 ay sürmesi beklenen sakatlık süresinin kısaltılması için çaba harcanıyor.

Onur, 2010-11'de de ciddi bir sakatlık yaşamış ve ardından ABD'nin Pittsburgh Üniversitesi'nde Çinli Prof. Dr. Freddie Fu tarafından ameliyat edilmişti.

Onur yine buraya gidecekti ama yönetim, oyuncunun sağlık durumunun takibinin daha kolay olabileceği gerekçesi ile ameliyatın Türkiye'de yapılması kararlaştırıldı. Fu'ya da ameliyatı Türkiye'de yapması önerildi.

İlk görüşmenin olumlu geçtiği ve birkaç gün içerisinde anlaşmanın yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler