Anahtar Deliği 05.08.2016

Anahtar Deliğinden bakmaya devam ediyoruz...

Anahtar Deliği 05.08.2016

YUSUF ŞEVKİ HAKYEMEZ NEREDE?

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde süren FETÖ operasyonlarıyla ilgili çarpıcı iddialar ortaya atılıyor. Bunlardan bir tanesi de KTÜ Rektör Baş Danışmanı ve yardımcısı Yusuf Şevki Hakyemez ile ilgiliydi. Hakyemez’in gözaltına alındığı ileri sürülüyordu.

Hakyemez bu iddialara cevap verdi. Telefonla ulaştığımız Hakyemez, “Tutuklandınız mı?” sorusuna esprili bir şekilde, “Evet evet şu anda sana gözaltından cevap veriyorum” oldu. KTÜ’deki operasyonlarla ilgili soruya ise, “Ben Ankara’dayım haberim yok” diyerek cevap verdi. Yusuf Şevki Hakyemez ile ilgili bir hatırlatma yapmadan da geçmeyelim. 15 Temmuz’dan sonra herkes susmuş vatan savunmasına geçmişken Günebakış Gazetesi sahibi Ali Öztürk’e röportaj vermiş ve çok ciddi boyutlarda ithamlarda bulunmuştu. En ağırı da Rektör Süleyman Baykal’ın rektörlük seçimlerinde rakibi Orhan Aydın’a ve onu destekleyenlere idi.

Demiştiki “Orhan Aydın’ı destekleyenler paralelci” Şimdi Hakyemez’e soralım o ki biliyordunuz bugüne kadar neden birşey yapmadınız? Yaptıysanız Emniyet hala neden KTÜ’de sizin atadığınız seçtiğiniz kadrolarda ve isimlere özellikle FETÖ operasyonuyla alıp sorguluyor? Öyle ya.. Bu sorulara da cevap vermesi gerekir.

TRABZON MİLLETVEKİLİ EMNİYETE NASIL GETİRİLDİ?

Aydın Bıyıklıoğlu’nu hatırladınız değil mi? Bir dönem Trabzon Milletvekilliği yaptı.

O dönem KTÜ’de akademisyendi. Adı sanı yoktu. Ama bir baktık ki milletvekili listesinde adı var. Herkes gibi bizde şaşırdık. Araştırdık ve şu kanaate vardık; Cemaat kontenjanından oradaymış. Halbuki Trabzon’un hakettiği o kadar isim oradan silindiki.. Halbuki Trabzon’un yetiştirdiği o kadar değer yok edildiki. Şimdi de bir sabah uyandık. Manşetlerde.. FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ankara’daki evinden alınarak tarifeli uçakla yanında iki sivil polisle Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi ve sorgulanıyor. Bakalım ne olur? Bu arada yine KTÜ bağlantılı farkettiniz mi?

TRABZONSPOR’DA O YÖNETİCİ NE DEMEK İSTEDİ?

“Kapı açılır, sen yeterki vurmayı bil. Ne zaman bilmem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!”

Hz Mevlana’ın bu sözünü paylaşan Trabzon yöneticisi Dr. Ali Rıza Egemen. Bu sözü Suat Şen yönetimden ve görevlerinden istifa ettikten, Zeki Öztürk görevinden istifa ettikten sonra paylaşması dikkat çekti. Taraftarlar ve camia bu sözün onlara gittiğini yorumladı. Yada şöyle diyelim.. Ali Rıza Egemen sabretmek lazım demek istiyor. Sabır çekiyor. Bazı rahatsızlıklar olsa da beklemek lazım diyor. Bu arada bu istifalarla ilgili kulübün as başkanı yakın arkadaşları Dr. Ahmet Çubukçu neden konuşmuyor? Neden bu kadar sessiz? Ve ayrıca transferler sonrası fotoğraflarda neden yer almıyor? Bu sessizliği bazı şeylerden hoşnut olmadığından ileri geldiği söyleniyor. Bu sessizliği hayra alamet değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar