Hüseyin Akan veda mesajını yayınladı!

 Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan

Hüseyin Akan veda mesajını yayınladı!
 Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, görev süresinin bugün sona ermesi nedeniyle veda mesajı yayımladı. 
İki dönemdir OMÜ Rektörlüğü görevini yapan Prof. Dr. Hüseyin Akan mesajında, “Değerli medya yöneticileri, 2008-2016 yılları arasında üniversitemizin kaydettiği gelişmeleri, iyileşmeleri, ilerleme ve başarıları kamuoyuna duyurmada yaptığınız çok önemli katkılarınız için üniversitemiz ve şahsım adına teşekkür ederim. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Samsun'un en önemli markası ve değeri olduğunu bugüne kadar takdir ettiğiniz gibi, duyarlılığınızın bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Özellikle basın ahlakı ve Samsun'un yararı hususundaki hassasiyetiniz çok değerlidir. Şahsınız ve tüm çalışanlarınıza ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel