Ali Sürmen: “Gelecek vadeden takımı görürsek...“

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Kadir Özcan Tesislerinde yapılan toplantıda yaptığı konuşmada "Gelecek vadeden takımı sahada görürsek yönetimi görevini yapmış sayarız" dedi.   Ali Sürmen şu ifadeleri kullandı;   "Katılımın fazla olm

Ali Sürmen: “Gelecek vadeden takımı görürsek...“
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Kadir Özcan Tesislerinde yapılan toplantıda yaptığı konuşmada "Gelecek vadeden takımı sahada görürsek yönetimi görevini yapmış sayarız" dedi.

Ali Sürmen şu ifadeleri kullandı;

"Katılımın fazla olması beni çok keyiflendirdi. Hepinize teşekkür ederim. Yapılması gereken tüzükte kurulların bütçeleri bağımsız hale getirilmedir. Tüzük konusunda ise hiç istemediğimiz bir durum yaşanmaktadır. Hacıosmanoğlu döneminde tüzük tadilatı engellenmemiş ise de katılım yapılmamıştır. Muharrem Usta döneminde ise belirsizlik yaşanmaktadır. Bir kulübün icra organı yönetimdir. Yönetimlerin sorumluluğu çok büyüktür. Görev sınırları içinde yapılacak istişare yönetimi güçlü kılar. Tek adamlık hevesi yada ‘müsaade edin başaramazsam’ giderim sözü doğru gibi görünse de hiç kimse bıraktığı borcu alıp götürmüyor. Sadece Trabzonspor menfaatlerini ön planda tutmalıyız. 7 şampiyonluğun analizi yapılmadan başarı beklenemez. Antalyaspor ve Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyetler bizi gençlerden ve taraftarlardan uzaklaştırmamalıdır. 

GELECEK VADEDEN TAKIMI SAHADA GÖRÜRSEK YÖNETİMİ GÖREVİNİ YAPMIŞ SAYARIZ

Sayın Usta’nın 50. Yılda şampiyonluk vaadi herkesi heyecanlandırmaktadır. Bu heyecanla yapılacak harcamalar dönülemez bir yola girmemiz konusunda bizi korkutmaktadır. Yeni sezonda Gelecek vadeden takımı sahada görürsek yönetimi görevini yapmış sayarız. Bazı taraftarların anlamsız taşkınlıklarından dolayı mağdur olduğu bir gerçektir. Taraftarların görevi takımı karşılıksız ve taşkınlık yapmadan desteklemektir. Üye kayıtlarında istikrar ve eşitlik ilkesinden çıkılmamalıdır.

TRABZONSPOR TRABZON'DAN YÖNETİLMELİDİR

Trabzonspor'a İstanbul'dan veya diğer illerden başkan ve yönetici gelebilir ancak Trabzonspor Trabzon'dan yönetilmelidir sözümün arkasındayım. Günlük yaşanacak sorunlara anında müdahale edilmelidri. Bu nedenle sözümü tekrar lıyorum Trabzonspor Trabzon'dan yönetilir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor