Ali Özbak'tan Trabzonspor'a Chelsea'lı örnek

Trabzonspor Eski Divan Kurulu başkanı Ali Özbak Divan Kurulu Toplantısı öncesinde Haber61'e açıklamalarda bulundu. Ali Özbak yaptığı açıklamada, "Çok öncelerden söylediğim bir şey var. Hiçbir kulüp beklenen beyaz günlere ulaşamaz. Bunun için TBMM tarafınd

Ali Özbak'tan Trabzonspor'a Chelsea'lı örnek

Trabzonspor Eski Divan Kurulu başkanı Ali Özbak Divan Kurulu Toplantısı öncesinde Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Ali Özbak yaptığı açıklamada, "Çok öncelerden söylediğim bir şey var. Hiçbir kulüp beklenen beyaz günlere ulaşamaz. Bunun için TBMM tarafından kanun çıkarılmalıdır ve birleşik kanun haline getirilmelidir. Kulüpleri dış kaynaklı bir birim denetlemelidir. İstediğin gibi harca sonra kulüp nasıl düzelecek. Birkaç tane haddini bilen kulüp iyi idare edilebilir. Bugün 569 Milyon olan borç 1996 yılında sıfırdı. 20 yılda buraya geldi. Birini hedef göstermiyorum. Kredibilite ile yönetilen kulüp bu hale geldi araya borsa girdi. Şimdi gazetelerde herkes la fontainden masallar anlatıyorlar. Chelsea’yi Abramoviç aldı, senide bir Arap alır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler