Ali Atay yönetmen oldu

Leyla ve Mecnun dizisiyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Ali Atay, Limonata filmi için yönetmen koltuğuna oturdu.Geçtiğimiz yıllarda televizyonlarda yayınlanan komedi dizisi Leyla ile Mecnun'un başrol oyuncusu Ali Atay ilk yönetmenlik denemesi olan Limo

Ali Atay yönetmen oldu

Leyla ve Mecnun dizisiyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Ali Atay, Limonata filmi için yönetmen koltuğuna oturdu.

Geçtiğimiz yıllarda televizyonlarda yayınlanan komedi dizisi Leyla ile Mecnun'un başrol oyuncusu Ali Atay ilk yönetmenlik denemesi olan Limonata filmi için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul çekimlerini tamamlayan ekip, filmin çekimlerine Makedonya'da devam ediyor. Başrollerinde Ertan Saban ve Serkan Keskin'in olduğu filmde, babalarının vasiyeti üzerine ilk defa bir araya gelen iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Çekimlerinin bir hafta sonra tamamlanacak olan filmin, 2015 yılının başlarında vizyonda olması planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya