70 yaşındaki Giresunlu azmetti ve...

 Giresun’un Espiye ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki işçi emeklisi Dede Özkaymak din görevlisi olan bir arkadaşından hafta 2 gün aldığı dersler ile 20 derste Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi. Artık Kur’an okuyabildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Dede Öz

70 yaşındaki Giresunlu azmetti ve...

 Giresun’un Espiye ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki işçi emeklisi Dede Özkaymak din görevlisi olan bir arkadaşından hafta 2 gün aldığı dersler ile 20 derste Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi. 
Artık Kur’an okuyabildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Dede Özkaymak, ”Haftada 2 gün evime gelen din görevlisi arkadaşımdan aldığım dersler sayesinde 20 derste Kur'an-ı Kerim okumasını öğrendim. Küçüklükten beri Kur'an-ı Kerim okumaya hevesim vardı ancak 70'imde nasip oldu. Çok mutluyum. Şimdi torunum ile birlikte evde Kur’an okuyoruz. Ben de öğrendiklerimi küçük torunuma öğretiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel