40 Mahalle Muhtarı isyan etti!

30 Mart yerel seçimlerinin ardından büyükşehir statüsüne kavuşan Trabzon’da yeni kurulan Ortahisar İlçesinin Kaymakamlık binası eski Bölge İdare Mahkemesi olarak belirlendi. Trabzon Valilik binasında yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının da bu

40 Mahalle Muhtarı isyan etti!

30 Mart yerel seçimlerinin ardından büyükşehir statüsüne kavuşan Trabzon’da yeni kurulan Ortahisar İlçesinin Kaymakamlık binası eski Bölge İdare Mahkemesi olarak belirlendi. Trabzon Valilik binasında yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının da bu binaya taşınacak kararı alınması ve Nüfus Müdürlüğünden uzak bir yerde olacak olmasından dolayı vatandaşların mağdur olacağını düşünen 40 mahalle muhtarı dilekçe yazarak bu taşıma kararına itiraz etti.

REZİL RÜSVA OLUR

Vatandaşın bu kararla birlikte eziyet çekeceğini belirten 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Ergün Memiş, “Dilekçemizi yazdık, vakfın taşınmasını istemiyoruz. Valilik binasında kalsın orada hem Ziraat Bankası var hem Nüfus Müdürlüğü var, vatandaşımız mağdur olmasın” dedi. Kaymakamlığın vakfı yanına aldırmak istemesine itiraz eden 1 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Sayim Kantarcı ise “Vakıf eğer Uzun Sokak’a taşınırsa vatandaş rezil rüsva olur, taşımaya karşıyız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel