Akyazı'da localar artıyor

Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde dolgu alanı üzerine yapımı devam eden Akyazı Stadı'na Trabzonspor yönetiminin talebiyle localar eklendi. Trabzonspor Yönetimini yaptığı yoğun girişimler sonucunda az sayıda olan loca sayısı 190'a çıkarıldı. Bu locaları zeng

Akyazı'da localar artıyor

Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde dolgu alanı üzerine yapımı devam eden Akyazı Stadı'na Trabzonspor yönetiminin talebiyle localar eklendi. 

Trabzonspor Yönetimini yaptığı yoğun girişimler sonucunda az sayıda olan loca sayısı 190'a çıkarıldı. Bu locaları zengin işadamlarına satarak önemli bir gelir elde etmek isteyen bordo mavili kulüp, önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan stadı kiralayarak isim hakkı konusunda görüşmeleri resmileştirmek istiyor. Yöneticiler stadın isim hakkı konusunda bir çok firma ile temas halinde olduklarını ve kulübe ekonomik anlamda en ciddi getiriyi sağlayacak firmayla anlaşacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler