1461 Trabzon'da sessiz sedasız kurul

1461 Trabzon’un dün sessiz sedasız yapılan Genel Kurulu sonrasında kulübün eski yöneticileri İbrahim İskender, Aziz Bahadır ve Efkan Sayitoğlu açıklamalarda bulundu.Yapılan yazılı açıklamada “29.01.2015 tarihinde hem de tesislerde gerçekleştirilen 1461 Tr

1461 Trabzon'da sessiz sedasız kurul

1461 Trabzon’un dün sessiz sedasız yapılan Genel Kurulu sonrasında kulübün eski yöneticileri İbrahim İskender, Aziz Bahadır ve Efkan Sayitoğlu açıklamalarda bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada “29.01.2015 tarihinde hem de tesislerde gerçekleştirilen 1461 Trabzon Kulübü Genel Kurulu, Trabzon futbol severlerinin ve bu kulübü büyüten değerlerin bile haberi olmadan gerçekleştirildi. Bizler kulübümüzü amatörden, birinci ligdeki başarılı günlere taşıyan yöneticiler olarak bu duruma çok üzüldük. Camialar onları destekleyen ve kulübüne sahip çıkan insanlar ile büyürler. Lütfen yetkililer bu konulara dikkat ederek ve camiamızı daha iyi temsil ederek başarılarına başarılar eklemeyi kendilerine görev bilmelidirler” ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor